U bent hier: Home / Ronny Naftaniel bewierookt antisemieten

Ronny Naftaniel bewierookt antisemieten

by J.L. de Kreek — last modified 08-05-2013 05:55
Opgeslagen onder:

Dat Ronny Naftaniel, de oud directeur van het CIDI, lust heeft naar leugens en bedrog blijkt eenvoudig uit het feit dat hij de grootste antisemiet uit de 19e eeuw bewierookt. Ronny Naftaniel beweert tegen racisme en antisemitisme te zijn alleen dat kan niet blijken uit het feit dat hij op twitter openbaarheid geeft aan de opening in Budapest 29 november van het Theodor Herzl Centrum wat moet bijdragen aan de strijd tegen het groeiend antisemitisme daar. Theodore Herzl (1860-1904) is de uitvinder van de door de Duitse bezetter uitgevoerde Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk en de grote veroorzaker van antisemitisme in Europa na de Franse Revolutie.

Dat Ronny Naftaniel zo diep gezonken is dat hij de Zionistische oorlogscriminelen hooghoudt kan alleen beteken dat het Joodse belang hem helemaal niks schelen kan. Joden hebben niks met Theodore Herzl want Joden zien in Theodore Herzl de grote aanstichter van het Joodse leed wat zich in 1940-1945 apocalyptisch manifesteerde. Theodore Herzl was één van de grootste antisemitische leiders in zijn tijd en de oprichter van de grootse antisemitische maatschappelijke en politieke beweging: het Zionisme. Herzl heeft dè basis gelegd voor het Nazisme van Hitler. Dat het grote publiek niet bekend is met dit feit komt omdat onder andere Ronny Naftaniel zich actief inzet voor het maskeren van de feiten. Ronny Naftaniel is één van de leidende personen in Nederland die het zicht afhoudt van de grootste oorlogscriminelen uit de geschiedenis: de Zionisten.

De waarheid van deze feiten blijkt makkelijk uit de talrijke Zionistische geschriften die door Internet eenvoudig te vinden zijn in de talrijke  bibliotheken die cyberspace rijk is. De originele dagboeken van de grote door Ronny Naftaniel bewierookte antisemiet bijvoorbeeld. Zijn overige publicaties. Daarin roept deze antisemiet op tot het liquideren van Joodse rijkdommen en het vernietigen van Joden. Hij bedenkt de deportatie van de Joden uit Europa en ontvouwt het plan voor de concentratiekampen en heeft het over 'lebensraum'. Dat de idee van 'Blut und Boden' wat iedereen kent van de Duitsers een Zionistisch idee is vertelt Ronny Naftaniel niet want Ronny Naftaniel is het kaalste kaalkopje onder de kaalkopjes.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus