U bent hier: Home / Ronny Naftaniel leider anti-Joods terrorisme

Ronny Naftaniel leider anti-Joods terrorisme

by J.L. de Kreek — last modified 16-12-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Ronny Naftaniel is één van de Nederlandse leiders van het Internationaal anti-Joods terrorisme. Overige betrokkenen bij dit anti-Joods terrorisme zijn onder andere Hidde Jan van Koningsveld, Esther Voet, Bart Schut, Hanna Luden, Bart Mos, Kustaw Bessems, Leon de Winter, PowNed, Matthijs van Nieuwkerk, Beatrice de Graaff, Onno Hoes, Joris Luyendijk, Arnold Karskens, Fred Teeven, de Telegraaf Media Groep dus ook GeenStijl, Thierry Baudet, het CDA, de CU, de SGP, Geert Wilders en niet onbelangrijke partijen in Israël en Amerika.

De aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 zijn bewerkstelligd door deze grote internationaal opererende groep die al sinds 1895 de Joden wil uitroeien en thans de volgende Holocaust voorbereidt. De Nazi’s bestaan uit de Zionisten, hun Oostenrijkse vriend Adolf Hitler en andere antisemieten. Joden zijn antizionistisch en tégen een Joodse Staat.

De Nederlandse Rechtspraak wordt terroristisch bedrogen en met terrorisme bedreigd om deze waarheid op grond van duizenden pagina’s authentieke documenten te ontkennen en te negeren dat het inderdaad zo is dat de Zionisten en hun antisemitische vrienden en bondgenoten hun eeuwige anti-Joodse dans dansen en dat Ronny Naftaniel willens en wetens het antisemitisch vuurtje opstookt. 

Ronny Nafthaniel is opzichtig aanwezig in de sociale media met zijn anti-Semitisch gehufter. Er ligt een moddervet dossier bij het Openbaar Ministerie klaar als fundament voor de grootste anti-terrorisme operatie ooit. Daarin wordt Ronny Naftaniel genoemd als prominente antisemiet die leiding geeft of betrokken is bij het terrorisme gerelateerd bedreigen van de Rechtspraak met afgrijselijke consequenties om hem gelijk te geven.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus