U bent hier: Home / Ronny Naftaniel respecteert antisemitisme

Ronny Naftaniel respecteert antisemitisme

by J.L. de Kreek — last modified 08-03-2013 11:10
Opgeslagen onder:

Ronny Naftaniel is de huidige directeur van het Centrum Informatie Documentatie Israël (CIDI). In het profiel van zijn twitteraccount staat dat hij tegen racisme en antisemitisme is. Ook twitter hij op 08 maart 2013 “voor antisemitisme is geen begrip, laat staan respect”. Voorts schrijft Ronny Naftaniel dat hij vóór Israël is. De vraag is daarom gerechtvaardigd of Ronny Naftaniel écht tegen racisme en antisemitisme is en of zijn zionistische hart geen andere grondhouding verraadt.

Het antwoord op de vraag is volmondig nee. Ronny Naftaniel is niet tegen racisme en antisemitisme want hij is voor Israël en Zionist. Anders dan wat Ronny Naftaniel wil doen geloven is Israël in het echt Ein Nazi Farth Nach Palestina.  De Zionisten van het eerste uur waren fel gekant tegen mensenrechten voor Joden. Ook zijn de Zionisten tegen democratie en vrije meningsuiting en voor een Jodenvrij Europa. De 'founding fathers' van Israël hebben letterlijk de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk uitgevonden en op de internationaal politieke agenda gezet. Om Israël in bezit te krijgen. Juist Joden zeggen dat Zionisme en Nazisme eender zijn.

Joden, die slachtoffers zijn van antisemitisme, verzetten zich sinds de opkomst van het Zionisme tegen deze anti-Joodse ideologie omdat het ronduit fascistische, antisemitisme en racistisch is. De 'founding fathers' van Israël zijn oud-slavendrijvers dus dat verklaart het racisme. Ook waren de Zionisten de eerste die in Europa de beruchte Bruinhemden droegen en Hitler groot gemaakt hebben. Amerikaanse Zionisten hebben Hitler betaald en werkte al in 1900 aan een Holocaust op zes miljoen Joden in Europa.

Ronny Naftaniel liegt de geschiedenis. Jodenlievende personen die de waarheid openbaren over de verhouding tussen Joden en Zionisme en de schuld van de Zionisten aan de Shoah, en het eenvoudige feit dat er geen Holocaust heeft plaatsgevonden, moeten vervolgd worden van Ronny Naftaniel. Ook dreigen Zionisten in rechtszaken tegen de eigenaar van holocaustles.nl met echt geweld wanneer Holocaustontkenning in Nederland niet vervolgd wordt. Ronny Naftaniel en zijn vrienden bij het Meldpunt Discriminatie Internet en de Joodse Omroep gooien het volle gewicht in de strijd om te voorkomen dat algemeen bekend wordt dat de Zionisten de grote antisemieten, fascisten en racisten zijn, en dat er géén Holocaust heeft plaatsgevonden. Ook liegen ze dat anti-Zionisme gelijk staat aan Jodenhaat. Het omgekeerde is het geval. Eichmann, de man die Auschwitz managede, was Zionisten. Ook was dat kamp eigendom van Zionisten.

Om zicht te krijgen op het racistische, fascistische en antisemitische hart van de Zionisten is een eerste blik op de Zionistische literatuur -die vanzelfsprekend bekend is bij Ronny Naftaniel- en het luisteren naar Joden ruim voldoende. Joden betogen meer dan overtuigend dat Jodendom en Zionisme elkaars tegenpolen zijn en dat Israël géén Joodse Staat is. Verder waren het de Zionisten die opruide tot antisemitisme en het doden en deporteren van Joden en de oprichting van concentratiekampen in Europa. Ook hebben de Zionisten opgeruid tot de Tweede Wereldoorlog en Hitler betaald. Een parel van een citaat uit de dagboeken van de grote Zionistische leider Theodore Herzl die geëerd wordt als Koning is volgens anonieme Joden voldoende om Ronny Naftaniel spreekwoordelijk eeuwig in de hel te laten branden:

It would be an excellent idea to call in respectable, accredited anti-Semites as liquidators of property. To the people they would vouch for the fact that we do not wish to bring about the impoverishment of the countries that we leave. At first they must not be given large fees for this; otherwise we shall spoil our instruments and make them despicable as 'stooges of the Jews.' Later their fees will increase, and in the end we shall have only Gentile officials in the countries from which we have emigrated. The anti-Semites will become our most dependable friends, the anti-Semitic countries our allies. (The Complete Diaries of Theodor Herzl. Vol. 1, edited by Raphael Patai, translated by Harry Zohn, page 83-84)

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus