U bent hier: Home / Ronny Nathaniel & Esther Voet persoonlijk

Ronny Nathaniel & Esther Voet persoonlijk

by J.L. de Kreek — last modified 14-08-2013 08:35
Opgeslagen onder:

Omdat Ronny Nathaniel en Esther Voet en ook het Meldpunt Discriminatie Internet en de Joodse Omroep niet uit zichzelf begrijpen willen waarom het Zionisme en het Nazisme aan elkaar gelijk zijn, wordt er gewerkt aan straffe strafvorderlijke maatregelen zoals die passen bij terroristen. Het liegen van de holocaust zoals Ronny Nathaniel en Ester Voet doen is een voorbereidingshandeling voor de volgende Jodenvervolging. Niemand krijgt te zien dat de pogroms op de Joden sinds de Franse Revolutie ondersteund zijn door de Zionisten. Al het geweld van de Tweede Wereldoorlog is Zionistisch geïnspireerd. Ook de Holocaust is een Zionistisch idee om de Joden aan te doen als middel tot kolonisering van Palestina.

Dat de Holocaust mislukt is, wat wil zeggen dat er geen zes miljoen Joden vergast zijn, houdt niet in dat de idee om een Holocaust te doen laten plaatsvinden niet uit het brein van Zionisten komt. Iedereen moet zich bewust worden van het feit dat de Zionisten de grootste Nazicollaborateurs waren. De Zionisten hadden de leiding over de Tweede Wereldoorlog. Het geweld is door Zionisten bepaald en betaald. De Joden zijn door Zionisten geselecteerd om te creperen in de door Zionisten gebouwde kampen. De deportatie van de Joden was een Zionistisch initiatief waar de Duitsers aan mee moesten werken ander zou Duitsland verwoest worden door de Zionisten.

De Zionisten begonnen de oorlog met hun oorlogsverklaring van maart 1933 en waren in de periode daarvoor reeds uit op militaire confrontatie met een ieder die niet meewerkte aan hun uitvoering van de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk. De eerste bruinhemden waren Zionisten. De SS was Zionistisch geïnspireerd, net als het Vaticaan en de financiers van Adolf Hitler. De panden van het CIDI zijn in het algemeen goed beveiligd. Kogelvrijglas. Dubbeledeuren. Bewakingscamera's. Daar even op de stoep bij de Nazi's komen rellen is alleen te adviseren ná bevel van de rechterlijke macht of op vordering van de officier van justitie.

Gezien de voortgaande liegende, bedriegende en dreigende grondhouding der Zionisten is de keuze voor de harde aanpak makkelijk gemaakt. Ronny Nathaniel en Esther Voet mogen niet denken dat zij een ontspannen tijd tegemoet gaan. Hun strijd tegen de feiten zal het Waterloo zijn. De Zionisten uit de 19e eeuw hebben er te weinig rekening mee gehouden dat hun geschriften op enig moment vrij op internet te verkrijgen zijn. Daaruit blijkt eenvoudig dat de Zionisten te Basel 29-31 augustus 1897 de oprichters zijn van de Nazibeweging van Adolf Hitler, en 'the Jewish Society' wat ondemocratisch besluit dat de Joden geen mensenrechten hebben en bij meerderheid een volk van verachtte bedelaar zijn.

Het is voor Ronny Naftaniel en Ester Voet van tweeën één. Of het zijn Zionisten en dan worden ze vervolgd als Nazi's, of ze hebben het niet geweten en dan bieden zij hun excuus aan, vergoeden zij schade en laten zij de Zionistische ideologie los en keren zij zich volledig af van Israël. Zionisten zijn geen Joden. Het Zionisme is de vernietiging van het Jodendom. Wie zionist is begaat de grootste Joodse doodzonde. De Zionistische maatschappelijke en politieke beweging is een terroristische organisatie die tot doel heeft de wereld te onderwerpen aan de macht van het Vaticaan en de Rothschild bankiersfamilie. Micha Kat van klokkenluideronline die als Jood terecht de Holocaust ontkent noemt dat de Nieuwe Wereld Orde. Het is de oude duizendjarige wereldorde die ook aan de basis staat van het Derde Rijk. De Nazi's hebben de zetel verplaats van Duitsland naar Israël.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus
Recent Entries
Tom Staal steunt terrorisme
Israël regelde Holocaust
Joden als beroepsleugenaars
Esther Voet faciliteert Jodenvervolging
FATWA: Hoofddoekjes Politie weerzinwekkend
Familie Lodewijk Asscher deporteerde Joden
Sylvana Simons is Grote Hoer
Hoofddoekjesterreur Fatima Elatik
Jan Roos functioneel benadelen
Jan Peter Balkenende voortreffelijke jurist
Irritaties om Joden
GeenStijl & TMG slopen
Beklagen over Wim Dankbaar
Adolf Hitler toffe gast!
Foute vrienden Federatief Joods Nederland
Holocaustonderwijs is psychologische oorlogsvoering
Likoed Nederland bedreigt Joden
GeenStijl is dé Nazi's
Herman Loonstein flest Jan Roos
Dodenherdenking weerzinwekkend
Joden niet bevrijd
Holocaust gecontroleerde beweging Zionisten
Hitler had gelijk
Onno Hoes is moederneuqer
Joden van Buitenveldert
Commentaar op Esther Voet
CIDI op Jodenjacht
Eric Smit niet integer
Hitlers Hersens Heten Herzl
PowNed en GeenStijl
OM-topman Bolhaar praat onzin
Liever Le Pen
Diederik Jekel is wetenschapsparasiet
Radio hét Goede Nieuws™ March For Science bewijst wetenschapsfraude
Sex met minderjarigen
Chris Klomp misbruikt kinderen
Geert Wilders moordenaar Mark Schouwink
Chris Klomp vriendje Joris Demmink
Bewijs! Jezus Christus leeft
Micha Kat steunen
Saskia Belleman aan het gas
Bijltjesdag voor Arnold Karskens
Bijltjesdag voor Sylvana Simons
Herzl bewijst gelijk Le Pen
Joris Demmink eet kinderen
Chris Klop betrokkene moord Marianne Vaatstra
Geert Wilders tekent doodvonnis
Bart Mos bedreigt Joden
Deborah Lipstadt bewijst Holocaustbedrog
Joden zijn gevaarlijk