U bent hier: Home / Rooftocht der joden

Rooftocht der joden

by J.L. de Kreek — last modified 12-01-2014 10:25
Opgeslagen onder:

De Tweede Wereldoorlog was de rooftocht der Zionistische en kapitalistische joden. Ter liquidatie van het vermogen van andere joden en ter racistische kolonisatie van Palestina en bezit name van het economisch Arabisch achterland. Aan de net overleden Ariel Sharon is goed te zien hoe vet joden worden van hun rooftochten. Joden waren ook leidend in de internationale slavenhandel en stonden aan de basis van de genocide op de indianen. Joden zijn de oorlog tegen Duitsland begonnen en hebben de atoombom uitgevonden.

Joden waren ook sleutelrol personen in de strijd van het Russische bestuur en kapitaal tegen de Russische Bond waar de gewone arbeiders joden bescherming vonden tegen antisemitisme. De Tweede Wereldoorlog is de oorlog van Ariel Sharon, als leider geboren in Palestina. Zijn Zionistische broeder Jabotinsky die leider was van de eerste Bruinhemden in Duitsland bewijst zelf in zijn openbaar toegankelijke werken dat inderdaad joden de grote racistische boefjes zijn die de Holocaust zelf bedacht hebben. Het lachje en de rest van de uitstraling van Sharon is typisch niet joods. Hij imponeert als uitzuiger met grote neus en dikke rattenharen daaruit, zoals in der Ewige Jude.

Sharon is typisch een Nazi. Hij straalt het aan alle kanten uit. Een grotere Nazi dan Hitler want die heeft de Holocaust laten mislukken. Het vervelende aan joden is dat zij bij meerderheid grote bedriegers zijn die zelf het eigen volk eerst naar de kampen hebben gedragen, om zich te ontdoen van het 'surplus' aan joden en ter verrijken aan geëxecuteerde joodse vermogens, Palestina en naderhand de Duitse 'wiedergutmacung'. Bovendien waren er te veel joden die niet allemaal als gezonde 'sweet sventeens' in Israël het land konden ontginnen. Israël is de rooftocht van het joods kapitaal der Rothschild bankiersfamilie en de Zionisten in vereniging met het Vaticaan.

Een zegetocht op weg naar de uiteindelijke kroning van één van de Rothschild telgen als koninklijke prins van Groot Israël. Vanzelfsprekend zal de Koning van Oranje daarbij aanwezig zijn. Alsdan, wat uiterlijk ergens 2060 wordt verwacht, is het eind van alle vrijheden en is Europa en de wereld een dictatuur onder bewind van Rothschild prins te Groot Israël en die idiote Paap in jurk te Rome die Nederland elk jaar bedankt voor de bloemen. De Paapse knechtjes staan reeds te lachen want zij worden door het Vaticaan niet uitgeleverd aan Europa wanneer zij verse jongens kontjes verkrachten.

Het is helemaal niet erg dat Ariel Sharon dood is. Zijn leven stond in het teken van de grote leugen op basis waarvan Israël gesticht is. Het is een wereldgetto gebouwd door Nazi's. Kijk naar het hoofd van de man. Dat is nooit een jood. De huid. Die blik. Dat kijken. Het wegkijken ook van de Zionistische bibliotheek waaruit onloochenbaar de schuld van Zion blijkt aan de Tweede Wereldoorlog en de Shoah. Het zijn joden die het zelf gedaan hebben. Broeder en zusters tegen broeders en zusters, het ene deel van de joden wat het andere deel van de joden gewelddadig uit Europa verdreven heeft om Palestina in bezit te krijgen en voorts voor de verdere rest de overige minderheden te separeren en degraderen tot slaven van Zion.

De Zionisten van het eerste uur waren bijzonder verrukt van de slavenhandel en de grote hoeveelheden slaven die de aarde rijk was. Zij waren de nakomelingen van de personen die de slavenhandel zagen verdampen ten gevolge van de Franse Revolutie en de mensenrechten. Deze mensenrechten waren een zegen voor de joden die anders niet aan de slavernij van de eigen joodse leiders en kapitalisten ontspannen konden. In Oost Europa werden de gewone arbeiders joden vooral geplaagd door het uitzuigen der joodse kapitalisten en het feit dat deze ploerten de Porgomshchiki tegen de eigen mensen innamen wanneer het hén uitkwam!

In ieder geval één Nederlander voelt zich “onwijs in de kut gescheten”, aldus betrokkene. Sinds Ronald Eissens en het Meldpunt Discriminatie Internet en het Centrum Informatie Documentatie Israël en de Joodsche Omroep en de overige Zionisten in door hen aangespannen rechtszaken ter zitting zijn aangewezen als bron van antisemitisme, dreigt Ronald Eissens internationaal op internet met 'dire consequences' wanneer de Holocaust ontkend wordt. Ook scheldt hij de Thora Trouwe Joden uit als een orthodoxe antizionistische sekte, alsof zij niet als énige joden trouw zijn aan Het Woord. Israëlisch als Sharon en Zionisten als Esther Voet zijn DE NAZI's. Personen als de Joden van de True Torah Jews die het 'downplayen' van de Zionisten als middel zien om antisemitisme te bestrijden, zijn DÉ ÉNIGE ÉCHTE JÓDEN.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus