U bent hier: Home / Rothschild, Rockefeller & Shell vergastte Joden

Rothschild, Rockefeller & Shell vergastte Joden

by J.L. de Kreek — last modified 05-08-2015 13:00
Opgeslagen onder:

De familie Rothschild in vereniging met de familie Rockefeller, Koninklijke Shell en Wall Street zijn de grote vergassers van de Joden. In de tijd van Adolf Hitler commandeerde de familie Rothschild de legers der grote machten middels hun geld. Deze familie is met de vermogens nog steeds de baas over de machten. Iedereen is voor vrede van hen afhankelijk.

De familie is de persoonlijke natte nazi droom aan het realiseren over de rug van alle Joden en de rest van de mensheid. Al eeuwen geleden heeft deze familie veel macht verworven. De leden van deze familie zijn sinds mensenheugenis de aristocraten onder de aristocraten. Geboren om te leiden. In de 17e, 18e en 19e eeuw was deze familie de baas over Joodse getto's in Oost Europa. In de 17e, 18e en 19e eeuw werden de Joden in Oost Europa in slavernij gehouden door de familie Rothschild en hun goede vrienden.

De familie Rothschild maakte toen onderdeel uit van de kring van personen die de internationale slavenhandel bepaalde. De slavernij werd in de 17e, 18e en 19e eeuw gedomineerd door aristocratische Joden die zelf maakte van het Jodendom wat zij wilde. Van deze familie is bekend dat het al eeuwen droomt van en werkt aan een koninkrijk voor de familie om als vorst te regeren over alle Joden. Deze ambitie van deze familie is echt. Het wordt bevestigd in de dagboeken van de Zionistische held van Geert Wilders.

De bedoeling van deze familie is om ongemerkt voor ieders ogen pardoes koninklijke familie van Groot Israël te zijn. Als een konijn uit een hoge hoed. Daartoe realiseren zij extreme spanningen en ontsporingen in het Midden Oosten in het bijzonder en de wereld in het algemeen waarbij de wereldleiders hun koninkrijk accepteren voor rust. Dit koninkrijk zal Groot Israël zijn van de Rivier van Egypte tot en met de Eufraat. Deze familie stemt de agenda af op vroege profetieën uit het Oude Testament om wereldmacht te verkrijgen. Deze familie is dermate achterlijk rijk dat wanneer hun vermogens verdeeld worden over de wereldbewoners iedereen vermogend is.

De familie Rothschild heeft de vermogens vergaard over de rug van Joodse arbeiders in Oost Europa en list en bedrog en ondersteuning van terrorisme. De Zionisten zijn dienstbaar aan de persoonlijke agenda van de familie Rothschild om een telg van deze groep parasieten Majesteitelijk te laten kronen als Eerste Prins van Groot Israël. De misdaden van Israël op de Palestijnen en Gazanen, en de aanslagen in de VS 11 september en de oorlog in Irak en Afghanistan en de opbouwende spanningen met Iran en Rusland en de oorlog in Oekraïne en mogelijk ook de aanslag op de MH17 zijn onderdeel van de agenda van de familie Rothschild die het naar alle waarschijnlijkheid ook vandaag laat uitvoeren in vereniging met de Rockefeller en Koninklijke Shell.

De geschiedschrijving wordt extreem gefrustreerd door het terrorisme der Zionisten die alleen hun waarheid als historische feiten aanvaarden en verder schijt hebben aan de eeuwen oude Joodse mores. Zionisten zijn helemaal geen Joden. Voor zover zij een Joodse achtergrond bezitten hebben zij het Jodendom losgelaten en zijn het handlangers van Satan geworden. Onder Joden bestaan Joden en dat zijn er niet weinig, die geloven dat wanneer zij Satan aanbidden zij vanzelfsprekend ook Gd aanbieden want alles is één. Hadden zij natuurlijk ook een mud aardappelen kunnen bewonderen alleen dat levert minder op.

De Zionisten van het eerste uur waren vooral geobsedeerd met macht en de winsten die zij konden behalen zodra zij controle hadden over het economisch achterland van Palestina en de treinverbindingen die zij tot stand zouden laten brengen met Azië. Om Europa onder druk te zetten de Zionistische agenda te ondersteunen hebben de Zionisten, althans hun kapitaal krachtige handlangers, middels hun kapitaal de economieën van de verschillende landen gemanipuleerd. Het staat allemaal geschreven en gedrukt in de talrijke Zionistische archieven waarop niemand ingaat.

De familie Rothschild was middels de onderneming eigenaar van het kamp Auschwitz toen er Joden als slaven werkte en in de ovens werden verbrand ter ritueel offer voor Lucifer door de Joodse Sondecommando's die na de oorlog logen dat zij niet anders konden dan de eigen broeders en zusters vermoorden want anders zouden ze er zelf aan gaan. De Joden met tatoeage kregen een speciale behandeling die afweek van de Joden die ongetatoeëerd zouden creperen. De vader van Bram Moskowitz heeft zo'n tatoeage op de arm. Toch verdedigt jurist Bram Moskowitz als raadsman Geert Wilders die de personen bewondert die volledig verantwoordelijk zijn voor het treinkaartje naar Auschwitz van pappa Moskowitz en al die andere Joden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus