U bent hier: Home / Ruimte voor Koran

Ruimte voor Koran

by J.L. de Kreek — last modified 28-12-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Gebrekkig religieus onderwijs is er debet aan dat zeer veel mensen de leugens van Wilders en de medewerkers van de Telegraaf Media Groep zoals GeenStijl over de Islam en de Koran geloven. De Koran is de enige bron van Islam. Wie het boek erbij pakt. Bijvoorbeeld in de vertaling van arabist Hans Jansen die partner was van Wilders en GeenStijl dan valt op dat de Koran predikt dat er geen dwang is in geloof en dat Joden mensen van het schrift zijn.

Volgens arabist Hans Jansen die publiceerde op GeenStijl zegt de Koran dat ongelovigen varkens, apen, ezels en andere beesten zijn. Hans Jansen vertelt er niet bij dat zij die Mozes of Jezus Christus zuiver volgen door de Islam erkend worden als gelovigen. Meeste westerling zijn zogenaamd Joods of zogenaamd Christelijk en daarom gelijk aan varkens, apen, ezels of andere beesten die volgens Jihadisten geslacht moeten worden. 

Zeer veel Jihadisten beroepen zich op de Hadith. De Hadith zijn de gebruiken van Mohammed. Alleen Mohammed komt handhaving van Zijn gebruiken toe. Hij was de Strenge Meester. Zijn en Hij zijn hier met hoofdletter geschreven omdat Mohammed volgens het Oude Testament een Majesteitelijkheid is. Wat de Koning is toegestaan is zijn volk of volgers nog niet toegestaan. De Koran is de enige bron van Islam staat in de Koran. De Hadith is derhalve geen bron van Islam. Fatwa's uitgesproken op grond van de Hadith zijn volgens de Koran niet rechtsgeldig en daarom nietig of vernietigbaar. 

Het is fijn dat de Koran in het Nederlands is vertaald. Gelukkig heeft arabist Hans Jansen een vertaling geleverd die als betrouwbaar gezien wordt in de zin dat het goed vertaald is van de oorspronkelijke taal naar een geschrift wat ook voor Wilders en de medewerkers van de Telegraaf Media Groep begrijpend te lezen is. Het mooie aan de Koran is dat het bevestigt wat Jezus Christus in het Nieuw Testament reeds voorspelt en na de zogenaamde executie zijn volgers laat blijken, dat zijn dood een schijnvertoning is. Het heerlijke aan de Koran is dat daarmee het fundament onder de Katholieke Kerk vandaag geslagen wordt. Daarom de ongerechtvaardigde kruistochten met moderne middelen van de christenheid en liberalen tegen de Onderwerping aan Gd Jehova.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus