U bent hier: Home / Rutte liegt over Parijs

Rutte liegt over Parijs

by J.L. de Kreek — last modified 15-11-2015 10:55
Opgeslagen onder:

Uit de verklaring van de ISIS over de aanslagen in Parijs blijkt dat de aanslagen in Parijs een reactie zijn op de ongerechtvaardigde kruistocht met moderne middelen van het Vrije Westen in Moslimlanden. Dat begint bij de aanslagen in de VS 11 september 2001 waarvan iedereen liegt dat deze door Moslims gepleegd zijn. Voortbouwend op deze 'insidejobs' is het Westen ongemeen dodelijke militaire campagnes begonnen in Moslimlanden met miljoenen doden tot gevolg. Allah wreekt deze misdaden van het Westen in het Huis van de Hoeren.

Volgens Rutte zijn de aanslagen in Parijs een aanslag op onze manier van leven. Dat we naar de bioscoop gaan. Dat we op een terras zitten en van een concert genieten. Dat is blatante bullshit. Rutte liegt dat hij barst omdat hij anders moet erkennen dat hij en zijn partij op grote schaal politiek oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide begaan in Moslimlanden, en dat de aanslagen in de VS 11 september 2001 door Amerikanen en mogelijk Israëlisch begaan zijn om de ouderwetse Katholieke Eind Tijd fantasieën te laten vervullen. 

Bij GeenStijl heeft Katholiek Hans Jansen gewerkt. De man die namens Wilders en GeenStijl hardvochtig liegt over de Koran en de Islam. Dat zijn allemaal onrechtmatige oorlogshandelingen in het kader van oude plannen van de helden van Wilders die ook verantwoordelijk zijn voor de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Een aspect van GeenStijl wat door weinig mensen wordt erkend is dat de organisatie diep geworteld is in het Nazisme en dat personeel van de organisatie in 1922 reeds het Draaiboek voor de Holocaust in ontvangst nam van de hand van helden van Wilders waarin expliciet geassocieerd wordt met de Grote Hoer en het optuigen van het Armageddon Monster om Joden te laten uitroeien door de antisemieten.

De handlangers van ISIS die de aanslagen gepleegd hebben in Parijs laten in hun verklaring zien dat de aanslagen ook bedoeld zijn als wraak op beledigingen van de Profeet en de oorlog tegen de Islam. Alleen Wilders, de groep van GeenStijl en de Christenheid zijn in oorlog met de Islam. Het beledigen van de Profeet bij en tijdens gewapend conflict wordt het meest prominent uitgevoerd door Wilders en de groep van GeenStijl. Ook na de aanslagen in Parijs weigeren Wilders en de groep Nazi's van GeenStijl het beledigen te laten. Dat betekent niks anders dan dat Wilders en de groep Moffen van GeenStijl aanslagen uitlokken. Tevens verzwijgen zij dat Charlie Hebdo gedrukt wordt door de familie die ook Hitler betaalde en Auschwitz in bezit had toen er Joden vergast zijn. De aanslagen in Parijs is gewild onderdeel van hun agenda. Zij willen de wereld regeren.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus