U bent hier: Home / Ruzie in Jodenland

Ruzie in Jodenland

by J.L. de Kreek — last modified 06-06-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Er is dus brisant ruzie in Jodenland. De Zionisten en de Nazi's waren volledig geïntegreerd bij elkaar. De Zionisten, het Vaticaan, de fascisten en de antisemieten zijn de schuldigen aan de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. Ook liegen zij de Holocaust om iedereen in ieder geval psychologisch gegijzeld te houden. Israël is bedoeld als wereld-getto. Opgericht door Hitler. De leiding der Zionisten heeft Eichmann geofferd die een kameraad van de Zionisten was en zelfs Ivriet en Hebreeuws had gestudeerd.

De muntOm het huwelijk tussen de Zionisten en de Joden te bezegelen heeft nazi-propaganda minister Goebbels een speciale munt laten slaan. Ook stonden er in der Angriff cartoons waarmee de Joodse leiding geëerd werd en de “Nazi fährt nach Palestina” tot uitdrukking is gebracht. Joden van de Tweede Generatie van wie de stamboom tot op het bot is uitgedund in de kampen die gebouwd blijken te zijn door de onderneming van de Joodse financiers van Hitler hebben anno 2015 niet de vrije meningsuiting eerlijk te zijn en de waarheid te publiceren over de volledige verantwoordelijkheid van de Zionisten aan de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging en de oorlogen vandaag aan de randen van Europa.

De Tweede Wereldoorlog en de Shoah is empirisch gezien een vette Jodenstreek die nog niet fatsoenlijk gewroken is. Daarom is er ruzie in Jodenland. De Tweede Wereldoorlog, de aanslagen in de VS, IS, de onrusten in Oost Europa zijn bedoeld om de financiers van de legers van de grote machten het koninkrijk over alle Joden te laten verkrijgen met het Beloofde Land als grondgebied. Dictatuur voor stabiliteit in het Midden Oosten. Met Jeruzalem als wereld hoofdstad voor het Duizendjarig Nazi-rijk. De Nazi's en de Zionisten zijn één en dezelfde organisatie met verschillende januskoppen om het publiek in de waan te plaatsen in verband met het ware karakter van Zion.

Deze organisatie manifesteert zich rond de niet door de Joden gedroomde koninklijke familie der Joden. De familie droomt zelf van het vorstendom over Groot Israël vanaf de Rivier van Egypte tot de Eufraat. De Joodse familie die Hitler betaald heeft en Auschwitz liet bouwen is de familie Rothschild & co. De Amerikaanse Joden en Wall Street hebben Hitler geplugd. Als een artiest groot gemaakt. Hitler was omgeven van de Zionisten. Zijn collega Feder bij de Bierkellerputsch is door de vooroorlogse Zionistisch militair leider en de oprichter van de Eerste Bruinhemden in Duitsland, een van de helden van Wilders, erkend Zionistisch geïnspireerd.

In verhouding was Hitler goed voor de emanciperende en assimilerende Joden die ook door de Zionisten erkend consequent beschermd zijn. Hitler noemde hen "Ebenburtig". Zij werden tot diep in de oorlog door Hitlers arbeiderspartij onderscheiden van der unangenehmen Maskierung des 'guten' Juden”. Alle officiële authentieke onvervalste bronnen der Zionisten laten er geen misverstand over bestaan dat de verlichting in verband met de algemene vrijheden, rechten en democratie voor iedereen klinisch gelijk een daverend succes was. De Zionisten diskwalificeerde Rousseau en de vrijheidsdenkers omdat de mensenrechten niet uit broederlijkheid voor de Joodse leiding waren ingevoerd. De Joodse leiding is altijd een dominante macht geweest op aarde. Een kleine minderheid die welhaast absoluut machtig is.

De Joodse leiding heeft de Jodenvervolging al gewild in 1897 als middel om de Joodse bewoners van hun getto's en de vrije Joden van Europa op te drijven naar het wereld-getto. Zij kozen Palestina en niet Madagaskar of New Mexico omdat het propagandistisch beter past en naadloos aansloot bij Katholieke Eind Tijd fantasieën waarbij de Joden terugkeren naar het verondersteld beloofde land om voorafgaande de komst van de verlosser totaal geroosterd te worden in een alles vernietigende oorlog. Het bombardement op Rotterdam en Dresden. De vernietiging van Duitsland. Het deporteren, de treinen en beulen zijn allemaal de schuld van de helden van Wilders.

De Zionisten dreigen vandaag met 'dire consequences' en organisaties die daarop toezien wanneer de nazi-feiten van de helden van Wilders herkend en/of erkend en/of de Holocaust ontkend worden. Holocaust is een vrijwillig offer. Het woord impliceert dat de Joden zichzelf uit vrije wil geofferd hebben in de gaskamers en ovens van de ongekroonde koning van de Joden om zijne aanstaande majesteit vorst van alle Joden te laten zijn. Wanneer het Centrum Informatie Documentatie Israël én achterban niet per direct, dat wil zeggen onmiddellijk, van gedachtegoed verandert wordt de sfeer ouderwets Partizaans in Jodenland.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus