U bent hier: Home / Ruzie met GeenStijl

Ruzie met GeenStijl

by J.L. de Kreek — last modified 01-06-2014 11:10
Opgeslagen onder:

GeenStijl is een probleem. Het is vaker aan GeenStijl uitgelegd dat de houding van GeenStijl er één is waarmee het in aanvaring komt. GeenStijl vaart een bijzonder onsmakelijke koers. Het wil tendentieus, ongefundeerd en nodeloos, kwetsen; en daaraan geld verdienen. Het doet dat op schandalige wijze. In Afghanistan 18 april 2008 zijn twee Nederlandse militairen omgekomen ten gevolge van de explosie van een bernbom. GeenStijl laat elk weekend de ondersteuner van de moordenaar bloggen op GeenStijl en noemt dat vrije meningsuiting.

Misschien wel de beste militair van de NATO, Mark Schouwink, en de zoon van de Commandant der Strijdkrachten, Dennis van Uhm, zijn vermoord door Geert Wilders. Arabist Hans Jansen heeft Geert Wilders bij die moord ondersteund door deskundig en professioneel in de media en het Wildersproces te liegen over de Koran en de Islam, en de betekenis van Jihad en dergelijken. Hans Jansen is goed bekend met de Islam. Hij heeft Islam gestudeerd. Ook is Hans Jansen een beroepskatholiek.

 

Hans Jansen ondersteunt met zijn deelname aan de PVV ook de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide van Wilders. Dat deze zware misdrijven nog niet erkend zijn door de autoriteiten houdt niet in dat Wilders deze misdrijven niet pleegt. Het is aan GeenStijl om tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend te constateren dat arabist Hans Jansen en Geert Wilders gore moordenaars zijn die de eigen Nederlandse militairen en de hele Nederlandse samenleving in gevaar brengen.

 

Ook de Koninklijke familie wordt in gevaar gebracht door Wilders, en arabist Hans Jansen en de misdrijven die zij plegen. De zware misdrijven van Wilders zijn artikel 119 grondwet feiten. Dit zijn misdrijven waarmee opsporing en vervolging bij politie en justitie geen rekening houden mag zonder consent van de kroon of de Tweede Kamer. Dat dit consent er niet is houdt niet in dat de misdrijven niet gepleegd worden, of dat de bijkomende nadelen voor de veiligheid van de staat er niet zijn. De gewapende Jihadist is boos op Wilders omdat hij deelneemt aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide en GeenStijl erkent deze opzichtige feiten niet.

 

GeenStijl en Pritt en die antisemitische huisvrouw A. Nanninga moeten zelf persoonlijk de misdrijven van Wilders en arabist Hans Jansen herkennen en erkennen; en dus daarop de houding aanpassen om niet persoonlijk in oneindig ontembare problemen te raken. In die problemen zullen zij gebracht worden omdat ook de grond onder de voeten van Geert Wilders vandaan gemaaid worden zal. Er is geen enkele waarschijnlijk dat Geert Wilders en Hans Jansen niet vervolgd zullen worden voor hun zware misdrijven. Wilders neemt deel aan twee misdrijven die strafbaar gesteld zijn met levenslang.

 

Omdat GeenStijl blijft doen alsof de neus bloedt terwijl het ook iedereen met een islamitische achtergrond of een andere waarmening 'bashed' en op Internet de feiten gewoon na te gaan zijn, betekent niks anders dat de maat vol is en dat het voor GeenStijl gedaan wordt. GeenStijl wordt gezien als deelnemer aan de misdrijven van arabist Hans Jansen. Het is deelnemer aan de genocide van Wilders. Het wil het westers terrorisme in Moslimlanden. Niet alleen GeenStijl kan tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend zijn. GeenStijl vergist zich in Hans Jansen, en zal daarvoor moeten betalen.

 

 

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus