U bent hier: Home / Ruzie met Rutte

Ruzie met Rutte

by J.L. de Kreek — last modified 17-03-2013 16:20
Opgeslagen onder:

Ter afleiding van het terrorisme der Zionisten bericht Goede Nieuws vandaag ook over de ruzie met Rutte. Daarmee wordt minister-president Mark Rutte van de VVD bedoeld die op de rol staat strafrechtelijk vervolgd te worden voor het geven van gelegenheid aan genocide in Irak. Ook Hans Van Baalen en Hans Wiegel en Joshua Livestro staan op die rol. De heren vergissen zich in de rechtmatigheid van hun bediening. De huidge minister-president en minister van algemene zaken is oorlogsmisdadiger, terrorist en heeft schuld aan genocide in ieder geval in Irak.

Feitelijk heeft Mark Rutte schuld aan het vervolg op de Jodenvervolging van 1940-1945. Het is door het liegen en bedriegen van CIDI en MDI en de Joodse Omroep en het Anne Frankhuis en de Zionisten dat niemand weet dat niet alle zes miljoen joden kabalistisch vergast zijn. Onschuldige Israelisch riskeren op relatief korte termijn gebrandofferd te worden in Israel omdat de Zionisten het werk niet afgemaakt hebben en de Exodus en de oorlog in Irak en de spanningen met Iran en de aanwezigheid van de VS in Afghanistan de militaire opstelling is van de kruisvaarders met moderne middelen Op Weg Naar Armageddon. Openbaring is daar zeer helder over: de Paus regeert namens de bankiersfamilie Rotschilds die ook eigenaar was van Auschwitz en Hitler verwekt, opgeleid en betaald heeft.

Dit houdt voor Mark Rutte persoonlijk in dat hij een ruzie bezit waar hij geen weerwoord tegen heeft. Voordat Mark Rutte in het openbaar weer wat zeggen mag is bij en tijdens de eerste regiezitting bij de rechtbank in verband met zijn strafvervolging voor deelname aan de genocide in Irak die onder groot apllaus van de Nederlandse media van links tot rechts voor de ogen van de natie plaatsvindt. Optreken met legers naar Den Haag en de leden van de Tweede en de Eerste Kamer in de kladden vatten en naar het politie bureau brengen is ook de bevoegdheid van elke burger! Het is eerder geschreven dat de VVD en het CDA en de SGP en de CU en de PVDA en de SP en Groenlinks en de hele Nederlandse politiek aftevenst op zoiets als een staatsgreep alle middelen rechtens.

Dit houdt in dat voor het eerst in de parlementaire geschiedenis voor het oog van het publiek alle politiek ambtsdragers van Nederland, in casu die sinds het eerste kabinet Balkenende benoemed en beeidigd zijn, met of zonder KB opgepakt zullen worden als ordianaire criminelen die alle beperkingen verdienen. Goede Nieuws is ermee bekend dat er serieus werk gemaakt wordt van de strafvervolging van alle politiek ambtsdragers sinds Balkenende I. Dat is een wil die stamt uit maart 2003 en die sindsdien meer 'quality time' met bewaking en beveiiging van de Staat geleverd heeft dan het eigen werk. Balkenende en Mark Rutte en ook Hans van Baalen hebben bevestigd dat zij ontvangen hebben de berichten waarin bewezen staat dat zij deelnemen aan genoemde oorlogsmisdaden, terrorisme gerelkateerde en internationale misdrijven.

Niet de minste rechercheurs hebben reeds geknikt bij de kwalificatie oorlogsmisdaden in verband met het werk van Mark Rutte. Geert Wilders is daarbij staatsvijand nummer één. Voor de mensen op de grond, zij die het werk doen moeten, was Osama Bin Laden een overzichtelijke en controleerbare tegenstander en is Geert Wilders een onvoorspelbare en medogeloze vijand. Én hij wordt gedoogt door Mark Rutte terwijl iedereen zien kan dat Geert Wilders met FITNA de vijand helpt bij en tijdens gewapend conflict en kennelijk ook schuld heeft aan de aanslag met raketwerper op het Palesi van Justitie aan de Parnassusweg te Amsterdam en het sneuvelen van de zoon van Commandant der Strijdkrachten van Uhm. Tegen wie verzet Geert Wilders zich?

De film FITNA die barstens vol antisemitische leugens zit en niks anders is dan een snel geplakte en geknipte 'der Ewige Jude' en in het algemeen nergens op slaat gooit alleen olie op het vuur en is zeer motiverend voor vijandige Islamitische strijders die vandaag reeds door de straten van Den Haag lopen alsof ze Alie B. zijn. Wilder is nota bene deugdelijk bij en tijdens zijn voorbereidingshandelingen geinformeerd over de gevaren die zijn film voor de interne en externe veiligheid van de Staat leveren. In een oogwenk zal Nederland kunnen vervallen in het slachtveld voor de uiterlijke Jihad tegen de kloterige kruisvaarders van nu indien Mark en de zijnen niet onmiddellijk oprotten en het werk overlaten aan zij die wel godverdomde rugge graat bezitten, aldus de eigenaar van hetzuur.nl, holocaustles.nl en nazitruth.nl die kennelijk G-d nog Satan vreest.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus