U bent hier: Home / Satan, Rothschild en het Vaticaan

Satan, Rothschild en het Vaticaan

by J.L. de Kreek — last modified 05-04-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Satan, Rothschild en het Vaticaan is de drie eenheid die volledig verantwoordelijk is voor de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. Daarbij opgeteld hun handlangers natuurlijk, zoals Geert Wilders die vandaag op hun agenda voortbouwt. Van de familie Rothschild is bekend dat de held van Wilders daarover schrijft dat zij de legers van de grote machten commandeerde met hun geld.

De muntDat staat in de dagboeken van de leider der Satanisten die in Israël wordt herdacht als oprichter van Satanië al waar de Joden die na de mislukte Holocaust over zijn alsnog geroosterd zullen worden in het vuur van de kruistocht die gevoerd wordt door Geert Wilders en co waaronder tevens begrepen arabist Hans Jansen die een regelmatige schrijver is op Geen Stijl en nooit hardkritisch door de Roze Omroep “frontaal recht in de bek wordt gescheten”. 

Het vervelende aan de Nederlandse pers is dat het van links tot rechts schouder diep in de endeldarm van het internationaal terrorisme de handen warmt. De bedenker van de 'Endlösung der Judenfrage' is de journalist én Zionistisch leider Herzl die door Wilders en Esther Voet wordt bewonderd. Wilders en de Zionisten zijn van dezelfde groep. Rothschild en het Vaticaan zijn de inspirators van de git zwarte agenda van het Zionisme, door Hitler het “internationale jodendom" genoemd.

Dit “internationale jodendom” is altijd door de lokale 'ebenburtige' Joden verafschuwd geweest want deze verondersteld joodse leiders en geestelijken staan eeuw na eeuw aan de basis van de meest bloedige pogroms op de Joden. Moonie de Winter is “het internationale jodendom” waarop Hitler doelde. De joden die geen Joden zijn en doen alsof de David Ster niet het symbool is van de Synagoge van Satan. De Zionisten zijn de zieke geesten achter het antisemitisme, geïnspireerd op ouderwetse Katholieke ambities om Europa 'Judenrein zu haben'.

De Katholieken zijn altijd de grote Diaspora Revisionisten geweest. Toen na de Franse Revolutie de mensenrechten en democratie werden ingevoerd verloor de Kerk macht en werd het Zionisme het middel voor de aristocratische Rothschilds de Joden in slavernij te houden. De familie Rothschild en het Vaticaan zijn de verpersoonlijking van het grote kwaad waarvoor de Bijbel waarschuwt. Satan misleidt de mensheid middels de Kerk en commercie. Rothschild profiteert en werkt aan wereldmacht voor de familie. De Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 is een middel tot zelfverrijking geweest voor de Rotschilds.

De Zionistische held van Geert Wilders schrijft zelf in zijn dagboeken die Moonie de Winter niet leest dat hij het wereldhuis van de familie zich laat verrijken als het meedoet met zijn plan voor de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk. Deze oplossing was al in 1897 bedacht door de Zionistische held van Wilders voordat Adolf Hitler Zionistisch gefinancierd en geïnspireerd daaraan invulling gaf. Hitler, Eichmann en Feder waren zich ten volle bewust van hun Zionistische achtergrond aan de Bierkellerputsch begonnen.Kaft Geldbronnen Hitler, over de financiers van Hitler en hij die het geld gebracht heeft van de VS naar Duitsland.

Mein Kampf is in de eerste plaats een Zionistisch werk wat volledig dienstbaar is aan het grote plan van de familie Rothschild om Koninklijke familie te worden van het hele gebied tussen de rivieren van Egypte en de Tigris. Om deze familie de kans te leveren dat zij koninklijke familie kunnen worden van Israël heeft deze familie Rotterdam laten bombarderen en Anne Frank laten vermoorden en liegen hun volgers de Holocaust. Wie betaalt die bepaalt wordt er wel eens gezegd. De familie Rothschild, de familie Rockefeller en Koninklijke Shell hebben Hitler in 1929 zijn gewelddadige revolutie gesubsidieerd.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus