U bent hier: Home / Saudi Arabië beledigt Christendom

Saudi Arabië beledigt Christendom

by J.L. de Kreek — last modified 23-06-2013 19:25
Opgeslagen onder:

Met applaus is de belediging van het Christendom door Saudi Arabië ontvangen. Volgens berichten op Nieuws.nl krijgt Saudi Arabië een weekeinde dat bestaat uit vrijdag en zaterdag. De werkweek loopt voortaan van zondag tot en met donderdag. Bevestigt even de ouderwetse Islamitisch Joodse verhoudingen van vóór de veronderstelde kruisgingsdood van profeet Jezus Christus. Christendom aan de kant waar het hoort.

Jezus Christus is zeer belangrijk voor de Islam. Hij is de profeet die aan Mohammed vooraf gaat. Mohammed is de laatste profeet. Het bijzondere aan Mohammed is dat hij analfabeet was, niet kon lezen of schrijven, toch is de Koran aan hem geopenbaard. Met daarin het Woord dat de kruisigingsdood van Jezus Christus een schijnvertoning was. Dus dat de Christelijke leerstellingen op dwaling berusten. Door Zondag als dag van het weekend te schrappen grijpt Saudi Arabië terug op de verhoudingen van voor de Christelijke Kerk die ook in Europa door de eeuwen heen als verstoorder van de openbare orde is ervaren. Christenen horen net als mensen van het schrift te werken op Zondag.

Tot op de dag van vandaag lijkt het moraal van de Christenen meer op dat van de holbewoner uit het stenentijdperk dan op het normbesef wat de Christen wil uitstralen. Als een Christelijk Maatschappelijke Beweging voeren de Christenen in de politiek reeds meer dan tien jaar een gewapende kruistocht met moderne middelen tegen de Islam. De oorlog zonder vergunning in Irak. Het terrorisme van het vrije westen in Afghanistan, en zelfs de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001 kent hoofdzakelijk Christelijke hoofdrolspelers. Bovendien zijn de wapens der kruisvaarders op last van Rummy persoonlijk voorzien geweest van Christelijke symbolen en antisemitische haatpraat.

Update: mensen die echt Christen zijn (Jehova's Getuigen) geven niks om bovenstaande want zij erkennen al die gekke feest en/of rustdagen van de Christenheid niet. In ogen van Jehova's Getuigen is het Christendom zoals dat in het algemeen beleefd wordt een onjuiste leerstelling van afvalligen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus