U bent hier: Home / Schande over Bureau Jeugdzorg

Schande over Bureau Jeugdzorg

by J.L. de Kreek — last modified 23-07-2013 21:30
Opgeslagen onder:

In de rechtbank Rotterdam dinsdag 23 juli 2012 is ter zitting in het openbaar hardop schande gesproken over Bureau Jeugdzorg in het algemeen en Stichting Bureau Jeugdzorg Stadsregio Rotterdam en Erik Gerritsen en zijn Bureau Jeugdzorg in Amsterdam in het bijzonder, alwaar hij meisjes half naakt op transparante stoelen laat zitten. Goede Nieuws weet van personen die zeggen het als minderjarige zelf meegemaakt te hebben dat minderjarigen in instellingen van Bureau Jeugdzorg stelselmatig voor het oog van de bewakingscamera misbruikt worden, en de medewerkers van Bureau Jeugdzorg doen niks.

Bureau Jeugdzorg bezit justitiële middelen in het civielrechtelijke kader, en de wederpartij van Bureau Jeugdzorg niet. Er is geen 'equality of arms' in de jeugdzorg. Kinderen zijn kansloos bij Bureau Jeugdzorg. In het strafrecht kan de verdachte de onafhankelijke rechter verzoeken onderzoek te laten verrichten door een onderzoeksrechter die een andere verhouding heeft tot de strafzaak dan de zittingsrechter. De rechter-commissaris kan onderzoekingen bevelen, en getuigen voorafgaande de zitting doen laten horen. Huiszoekingen kan deze bevelen en voorts heeft de rechter-commissaris andere middelen tot de beschikking die ter openbare zitting in de strafzaak geen plaats hebben.

In de jeugdzorg is alles anders. Middels Bureau Jeugdzorg kunnen ambtenaren op bestelling kinderen onder de hoede nemen om te misbruiken in een instelling van Bureau Jeugdzorg en de schatkist vergoedt de kosten ruimschoots. Jeugdigen hebben pas rechten wanneer ze 21 geweest zijn en Bureau Jeugdzorg hen niet meer belagen kan volgens de wet. Dat Bureau Jeugdzorg minderjarigen of althans ouders kan en mag belagen in verband met de jeugdbescherming is geregeld in de Wet op de Jeugdzorg.

Daarin is ook geregeld dat Bureau Jeugdzorg net als de politie en het openbaar ministerie en de strafrechter aan waarheidsvinding moet doen voordat het een verzoek tot uithuisplaatsing of ondertoezichtstelling indient bij de niet onderzoekende kinderrechter van willekeurig welke rechtbank in Nederland. Daarom dat het willens en wetens gebrek aan waarheidsvinding van Bureau Jeugdzorg kinderhandel levert. De lange arm van Bureau Jeugdzorg reikt ver. Tot over de grens met Nederland kan het kinderen laten deporteren naar een inrichting van deze civielrechtelijke organisatie van ambtenaren om het te misbruiken voor geld.

Vandaag vorderde Bureau Jeugdzorg Stadsregio Rotterdam en de gezinsvoogd Desiree M. die ook de heks van jeugdzorg genoemd is, voor de rechtbank Rotterdam van Goede Nieuws dat er niks beledigends over Bureau Jeugdzorg of de bestuurders geschreven wordt. In geen enkele hoedanigheid. Lastige daarbij is dat transparant de waarheid openbaren over Bureau Jeugdzorg nu eenmaal kwalificaties noodzakelijk maakt die in het publiek belang noodzakelijk zijn en leiden tot zware strafrechtelijke verwijten aan het adres van bestuurders en gezinsvoogden en advocaten en mogelijk ook kinderrechters, èn officieren van justitie en Andre Rouvoet persoonlijk.

Ter zitting vandaag is nog eens extra hard naar voren gekomen dat meisje A. te R. ná de illegale UHP schade heeft opgelopen in de schaamstreek. Bureau Jeugdzorg is er zelfs mee naar het ziekenhuis geweest en zwijgt daarover ten over staan van de kinderrechter waar ouders nu al een jaar te vergeefs aantonen dat alles goed was thuis met ouders en kind. De vooruitzichten waren alleen positief toen het kleine meisje A. te R. geboren werd. Ze floepte eruit in een poep en een zucht. Amper bloedverlies. Moeder en kind waren kern gezond. Vader superblij. Behalve dat het personeel van het gerenommeerde medisch centrum voorkwam dat de navelstreng uitgeklopt werd en de baby met een dikke thermometer voor volwassene vaselinevrij temperatuurde, wat de baby zichtbaar geen plezier deed, en het in een couveuse stopte en niet in een molton aan de borst zodat voeding ende binding met haar moeder opgang kon komen.

Omdat vader betrokken als hij is bij moeder en kind protesteerde tegen deze nodeloze onthechting kwam de crisismanager van Bureau Jeugdzorg het kind afnemen want verzet tegen gebrekkige nakoming van de geneeskundige behandelingsovereenkomst is zorgweigering. In het dossier wat Bureau Jeugdzorg heeft samengesteld over meisje A te R. staat door de medewerkers van Bureau Jeugdzorg zelf genoteerd dat alles goed was met de baby voorafgaande aan de UHP, en dat ze daarna blauwenplekken in de lies had en zich overstrekte en met de handjes trilde bij vreemden en twee dagen huilde wanneer de moeder op bezoek was geweest. Er zijn weinig personen die de kunst van het bloed onder nagels vandaan te halen kunstiger beheersen dan de ambtenaren van Bureau Jeugdzorg. Zelfs de belastingdienst heeft meer normbesef.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus