U bent hier: Home / Schieten op Wilders

Schieten op Wilders

by J.L. de Kreek — last modified 23-06-2014 14:15
Opgeslagen onder:

De beveiliging van Geert Wilders zal niks mogen doen tegen de juridische precisiewapens die tegen Geert Wilders persoonlijk afgevuurd zijn. Of één en ander doel treft moet nog blijken. Bekend van juridische precisiewapens bij misdadigers als Wilders is de traagheid waarmee resultaat verkregen wordt. Nederland loopt groot gevaar ten gevolge van FITNA. Ook de overige islamuitingen van Wilders leveren dreigingen en geweld uit jihadistische hoek, bij en tijdens gewapende conflicten in Moslimlanden waar leden van de Nederlandse krijgsmacht ex artikel 100 grondwet operationeel zijn.

Met FITNA is Geert Wilders persoonlijk de beste coach van de Taliban. Wilders persoonlijk is de bondscoach van de vijand bij en tijdens gewapend conflict in Moslimlanden. Ook neemt Wilders deel aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden. Voorts zijn de helden van Wilders de kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en Jodenvervolging van 1940/1945. Wilders is kwartiermaker van de Derde Wereldoorlog, om het Duizendjarig Nazirijk definitief te vestigen.

Wilders en zijn kornuiten willen ook weer Jodenvervolging, sterker zijn kornuiten vervolgen vandaag Joden en bedreigen bestuur en rechtspraak met 'dire consequences' wanneer de Nazi-sympatienen van de helden van Wilders herkend en erkend worden. Wilders en de Nationaal Socialisten delen dezelfde agenda. Geert Wilders, arabist Hans Jansen, de Noorse massamoordenaar Anders Breivik en Adolf Hitler zijn kruisridders in dezelfde kruistocht.

FITNA is voor de Taliban een bijzonder sterke drijfveer om juist Nederland en Nederlanders als voorkeursdoelwit te kiezen. Herhaling: FITNA is voor de Taliban een bijzonder sterke drijfveer om juist Nederland en Nederlanders als voorkeursdoelwit te kiezen. De Koranuitspraken van Wilders hebben in het Midden-Oosten vrijwel uitsluitend negatieve emoties aangeroerd en geen intellectuele discussie op gang gebracht. Wilders zou hetzelfde kunnen zeggen zonder deze emotie op te roepen.

Omdat niemand van bewaking en beveiliging van bijvoorbeeld de leden van de Koninklijke familie daarmee rekening houdt, en ook niemand rekening houdt met de negatieve gevolgen van de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide van Wilders en zijn politiek ambtelijke collega's, is dát een enorm veiligheidsrisico voor de leden van de Koninklijke familie. Bij GeenStijl hebben ze daarmee kennelijk geen moeite want het faciliteert arabist, beroepskatholiek en knecht van Wilders: Hans Jansen. Ook Hans Jansen zal de nodige juridische aanvallen voor de kiezen krijgen. De verhouding zal misschien zijn dat Hans Jansen dertig jaar krijgt en Geert Wilders levenslang.


 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus