U bent hier: Home / Schokkende beelden Kinderbescherming

Schokkende beelden Kinderbescherming

by J.L. de Kreek — last modified 27-02-2013 17:20
Opgeslagen onder:

Medewerkers van de Raad voor de Kinderbescherming mishandelen ouders door ze letterlijk vanuit onverwachte hoek in elkaar te slaan en bureau jeugdzorg op valse grond gelegenheid te geven kinderen op kosten van de belastingbetaler uit huis te plaatsen en misbruiken. Dat alleen op Goede Nieuws de rauwe feiten over bureau jeugdzorg staan komt waarschijnlijk omdat prominente ketenpartners van bureau jeugdzorg leiders zijn van een criminele netwerkorganisatie in het ministerie van veiligheid en justitie en deelnemen aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Islamitische landen. Dat Islamitische kinderen niet zelden na uithuisplaatsing bekeerd worden bewijst het terrorisme gerelateerde aspect van de Kinderbescherming in Nederland.

De techniek waarmee minderjarigen uit huis geplaatst worden is sinds de Jodenvervolging niet veranderd, aldus de casemanager van LoketBJZ die zich amper bewust worden kan dat zijn cliënt onder de blauwe plekken zit omdat de vechtersbaas van de Raad voor de Kinderbescherming hem in elkaar geslagen hebben en probeerde te wurgen!

Vader van het gegijzelde en mishandelde meisje A. te R. is gaan demonstreren want hij is de corrupte rechtspleging en bureau jeugdzorg en de niks dan leugens van de raad voor de kinderbesherming meer dan zat. Met kleine megafoon en mannelijke toon maakte hij zijn punt. Bij de Raad voor de Kinderbescherming vonden vechtersbazen het kennelijk dat de vader van het gegijzelde en mishandelde meisje A. te R. in elkaar geslagen moest worden.

De vader van meisje A. te R. heeft de eigen demonstratie opgenomen en publiek gemaakt, terwijl bij de Raad en bureau jeugdzorg alles met gesloten deuren gaat. De video op YouTube is verwijderd door de Raad voor de Kinderbescherming omdat het mogelijk schokkende beelden bevat. Meerdere keren is er op deze supervader ingeslagen. Ook op zijn neus is hij geslagen. Hij melde last te hebben van de neus. Toen de vader van het gegijzelde meisje A. te R. zich terugtrok sprong het onverlaat van de Raad hem op me rug, en pakte zijn nek om het te wurgen.

Vanzelfsprekend staat alles geregistreerd op de bewaking camera's van binnen en buiten de Raad voor de Kinderbescherming. De video van het gevecht wat u niet mag zien van de Raad voor de Kinderbescherming staat inmiddels op het youtube-kanaal van Goede Nieuws, en zal zo nodig ook aan de orde komen bij en tijdens het verzoek tot strafvervolging van medewerkers van de Raad voor de Kinderbescherming wat namens de vader van meisje A te R. door de casemanager van LoketBJZ bij het gerechtshof ingediend is.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus