U bent hier: Home / Selectieve verontwaardiging Dolf Jansen

Selectieve verontwaardiging Dolf Jansen

by J.L. de Kreek — last modified 08-01-2017 12:43
Opgeslagen onder:

De selectieve verontwaardiging van Dolf Jansen over de term “asielplaag” door de Telegraaf is stuitend. Dolf Jansen staat in hetzelfde rijtje VARA coryfeeën als Matthijs van Nieuw Kerk en Jort Kelder. Dat zijn twee duur betaalde VARA hoeren die voor de ogen van Dolf Jansen inmiddels meer dan tien jaar ruimschoots de oorlogscriminelen in de politiek ondersteunen. Dolf Jansen wijzen op zijn selectieve fatsoenserectie vindt hij “elke norm van normaal gedrag voorbij”.

Eerst werd Dolf Jansen er netjes op gewezen dat de term “asielplaag” van de Telegraaf gezien moet worden in de context van de leugens van de Telegraaf over de initiatiefnemers van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust en het voortbouwen daarop. Zoals meeste mensen zal Dolf Jansen er niet mee bekend zijn dat journalisten de initiators zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust, waaronder journalisten van de Telegraaf en het Nieuw Israëlitisch Weekblad. 

Die conclusie wil Dolf Jansen niet trekken ook al blijken de feiten zonneklaar uit de authentieke publicaties op www.holocaustles.nl. Dolf Jansen is niet de enige prominente Nederlander die laf en huichelachtig de eigen oorlogscriminelen in linkse kring de hand boven het hoofd houdt. De PvdA bijvoorbeeld ondersteunt volop het terrorisme en de genocide van de VVD en het CDA in Moslimlanden. Lodewijk Asscher is één van de prominente moderne Nazileiders. Dolf Jansen heeft het er niet over. Wat dat betreft heeft Martin Bosma gelijk: Hitler was ook socialist. 

Of neem Matthijs van Nieuwkerk. Ook VARA. In alle jaren dat hij prominent op prime time TV het publiek vergast op propaganda van de terroristen in de Nederlandse politiek heeft hij nooit de feiten behandeld die bewijzen dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort. Heeft Dolf Jansen dat wel eens besproken op het brede podium waarover hij beschikt? Nee, daar is Dolf Jansen te laf of te corrupt voor want VARA of links. Sinds Balkenende I ondersteunt de Nederlandse politiek en media extreem geweld in Moslimlanden. Het grootste taboe in Nederland is het terrorisme van de politiek, media en entertainment industrie. 

Ook de altijd egotrippende Francisco van Jole met zijn joop.nl heeft het er nooit over. Wordt hij erop gewezen dan negeert hij het gewoon. Boodschappers met kennis van de feiten die bij de redactie van de Wereld Draait Door langs gaan om de redactie te informeren over de feiten worden mishandeld redactieleden van DWDD, is de ervaring. Toch is Mattijs van Nieuwkerk heel bang voor aanslagen. Dan Jort Kelder, ook VARA, is de billenmaat van oorlogscrimineel Mark Rutte. Dolf Jansen heeft het er niet over. Dolf Jansen maakt zich druk om de asielplaag van de Telegraaf en wil niet weten dat het terrorisme ook diep geworteld zit in de VARA. Want eigenlijk hebben ze allemaal een hekel aan Moslims.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus