U bent hier: Home / Shaoh-slachtoffers natrappen

Shaoh-slachtoffers natrappen

by J.L. de Kreek — last modified 18-01-2014 09:05
Opgeslagen onder:

De eisen die de Zionisten stellen aan het Holocaustonderwijs staan gelijk aan het natrappen van de Shoah-slachtoffers omdat de term Holocaust voor de genocide op de Joden impliceert dat het een vrijwillig brandoffer aan Gd was. Joden zijn altijd tegen Zionisme en Israël geweest, omdat zij de mensenrechten voor de Joden ontbinden en de antisemieten tegen de Joden innemen en de Holocaust gewild hebben.

Het Centrum Informatie Documentatie Israël moet erkennen dat wanneer Holocaustontkennen als ongepast wordt beschouwd het ook onethisch is te ontkennen dat de Zionisten de voorbereidingshandelingen getroffenen hebben en de regisseurs waren. Het wassen, vergassen en verbranden van Joden is volgens een ouderwetse Joodse traditie gegaan, alleen dan uitvergroot op mensen en onvrijwillig. Normaal wordt een Holocaust op een kip gedaan of een ander offer van de Jood persoonlijk aan Gd. 

Het is bijzonder beledigend voor Joden de massamoorden op de Joden 1940-1945 een Holocaust te noemen. Noem het wat het is: een massamoord, barbarisme, een Shoah, de vernietiging, want dat was het, een vernietiging. Een Holocaust was het niet want niemand van de Joden die in de persoonlijke familie kringen dierbaren verloren zijn bij en tijdens de Tweede Wereldoorlog kan ervan getuigen dat het offer met vreugde gebracht is.

Holocaust is op zichzelf niet iets diep triest. Het is niet iets waarbij iedereen in tranen met tuiten miezert over verloren familie. Holocaust is een vrijwillig offer aan Gd. Zij die het offer gebracht hebben zijn de Zionisten. Zij zijn de verondersteld Joden die beweren voor de Joodse zaak op te komen terwijl Zionisme de bron is van racisme, antisemitisme en fascisme. De hele idee van de Duitsers dat de Joden 'raus' moesten is ingebracht door de Zionisten. Die zijn daarmee begonnen in 1897 en eerder. De Joden zijn makkelijk afgevoerd omdat de Zionisten het wilde.

De grote Zionistische leider Jabotinsky schrijft zelf pal voor WOII in reactie op de 'White Papers' dat er geen vrede zijn zal zonder dat de bulk van Joden uit Europa verdreven is. Ook heeft hij het over de lol van het tempo van de deportaties. Jabotinsky was oprichter van Betar, de eerste bruinhemden die de locatie voor Auschwitz uitkozen in 1933. De stukjes die de puzzel compleet maken staan in de boekenkasten van Zion. Niemand krijgt het te lezen in Nederland, naast het Dagboek van Anne Frank: de dagboeken van Theodore Herzl, de grote Zionistische leider die te Basel 1897 formeel Israël opgericht heeft met de inlichtingendiensten en krijgsmacht en banken en rechtspraak en bestuurlijke lichamen. Alleen geen land en een verondersteld volk verspreid over aarde.

Dat volk zag zichzelf niet als natie en voelde zich prima verspreid over aarde omdat dit de opdracht is van Gd sinds de Joden ongeveer in de tijd van de veronderstelde kruisigingsdood van Christus zich aan meergodderij en dergelijken bezondigd hebben. Een voor de Joden religieuze realiteit waaraan niet te ontkomen is: Joden hebben de Heilige Plicht in de Diaspora te Leven; letterlijk tot zij een ons wegen. Als Jood meewerken aan het revisioneren van de Diaspora is alles vernietigende zelfhaat en ronduit laf. Dat is de heilige Joodse Zaak de rug toekeren. Bovendien, de Zionisten, om doelen te bereiken, gaan zich te buiten aan Satanisme of althans iets waarvan zij denken dat het Satanisme is.

Esther Voet hand in hand met Peres in de Kerk van Satan is één van de personen die zich aangesproken mag voelen door het bovenstaande. Haar bloed kan spreekwoordelijk gedronken worden. Wat is er beestachtiger dan Esther Voet die uit volle borst de Holocaust te liegen? –antwoord kan zijn: André Rouvoet en Joris Demmink die een klantje van jeugdzorg sandwichen. Dan ook de harde leugens over de oosterburen alsof alle Duitsers plotseling krankzinnig geworden waren. Wat weinigen weten van het Jodendom is dat het Satan anders begrijpt dan de rest van de mensheid. In het Jodendom is Satan een engel van Gd. Door Satan te aanbidden, aanbidden de Zionisten Gd. Het grootste goed wat de Zionisten dienen is het kapitaal. Ook dáárover zijn zij zeer nadrukkelijk in hún epistels. Israël is schuldig aan de Holocaust. De nazi-elite was een Zionistische kliek. De één zich meer Zionistisch bewust dan de ander. Eichmann was zich zeer Zionistisch bewust. Overtuigd van zichzelf zag hij zich als de tweede Theodore Herzl.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus