U bent hier: Home / Shell hielp Hitler

Shell hielp Hitler

by J.L. de Kreek — last modified 13-06-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Shell helpt. Niet door de aanwezigheid van een lid van de Koninklijke familie is aan de Biderberggroep te zien dat het de voortbouwende groep is die Hitler financierde. Ook het feit dat Bernhard voor de oorlog onder Nazi-vlag gevaren heeft leidt niet tot het redelijk oordeel dat de Bilderberggroep niet pluis is. Het is de aanwezigheid van Shell die het wantrouwen rechtvaardigt.

Kaft Geldbronnen Hitler, over de financiers van Hitler en hij die het geld gebracht heeft van de VS naar Duitsland.  Hitler is gefinancierd vanuit de Verenigde Staten van Amerika. Met koffers vol geld gekoerieerd door een man die zijn ervaringen gedeeld heeft in een boekje. Aan de oorlog vooraf is hij door de Gestapo dood geschoten voor dat boekje. Uit dat boekje blijkt dat de koerier die in drie reizen dertig miljoen heeft gebracht van de financiers in Amerika naar Hitler persoonlijk heeft genoteerd dat Rockefeller en Koninklijke Shell de financiers zijn – naast de financiers die ook de bankiers waren van de helden van Wilders.

Shell heeft meebetaald aan de financiering van Hitler juist om maatschappelijke verandering in Europa te bewerkstelligen. Desnoods met een gewelddadige revolutie door Hitler. Iedereen weet van Shell en de apartheid. Apartheid is de ideologie van de helden van Wilders die in vereniging met de financiers van Hitler waaronder tevens begrepen Koninklijke Shell ook de 'Endlösung der Judenfrage' hebben uitgevonden. Aan Shell is te zien dat de Bilderberggroep naar alle waarschijnlijkheid niet deugt. Ook is dit te zien aan het terrorisme van de politiek ambtelijke deelnemers van de conferenties.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus