U bent hier: Home / Shit der Christenheid

Shit der Christenheid

by J.L. de Kreek — last modified 21-08-2014 06:00
Opgeslagen onder:

ISIS is die antwoord op de Kruistochten van het Vrije Christelijke Westen tegen de Islam en Arabieren. Balkenende, Rouvoet, Verhagen, Hans Jansen, Omzigt, Sterk, zijn allemaal Kruisvaarders. Louter omdat de Christenen aan politiek deelnemen zijn zij onbetrouwbaarder dan Satan. De Bijbel, Het Woord van Jehova, voorspelt enorm veel shit voor iedereen als gelovigen deelnemen aan politiek.

ISIS is de behoefte aan wraak op de Kruistochten van de laffe Christenheid wat zich verschuilt in ambtelijke hoedanigheid en feitelijk middels misbruik van macht gelegenheid en middelen en schenden van ambtsplichten de wereld naar de afgrond draagt. ISIS zal ook in Europa Papen en Proleten een kopje kleiner komen maken. Er waait een extreem bloedige Jihad naar Nederland en Europa omdat de Christenen in de Westerse politiek collectief en individueel deelnemen aan genocide in Moslimlanden.

 

De Christen in de politiek is witte boorden terrorist. Verondersteld beschaafde blanke mannen en geëmancipeerde vrouwen die met elkaar politiek ambtelijk beslissen oorlog zonder adequaat volkenrechtelijke mandaat in Irak te ondersteunen. Het rapport van de Commissie Davids wat hierover is opgesteld wordt genegeerd door de Christen in politiek en media. Geen enkele journalist van de Evangelisch Omroep vraagt er naar. Ook weet Omzigt van het CDA op internet geen enkel ooggetuige verslag van zijn genocide in Irak te vinden.

 

Al die artsen en andere deskundigen die jaar in jaar uit rapporteren over de toenemende aantallen geboorte afwijkingen in Irak en aandoeningen alsof er een atoombom afgegaan is. Omzigt van het CDA kan ze nergens vinden. Wat hij wel vindt is verondersteld bewijs van genocide op Christenen in Moslimlanden en een groep op een berg die uitgeroeid dreigt te worden. Begrijpen dat hij en zijn CDA eerst met de Duivel geneukt hebben voordat ISIS tot stand kwam doet Omzigt niet. Kruistochten zijn een eeuwen oud fenomeen van de Christenheid. Inquisitie is ook een aspect van de Christenheid. Net als irritant bazig zijn en iedereen arrogant de les lezen met de eigen zieke moraal en zwarte kousen tot aan het strottenhoofd.

 

Christenen in de politiek zijn hele vervelende nare mensen die willens en wetens bijdragen aan Satans Plan voor de mensheid. Zij weten donders goed dat wanneer zij zich niet met politiek bemoeien de wereld vanzelf het Paradijs is alleen dan zijn zij niet de bepalers bij de burger achter de deur. Christenen willen het overal te zeggen hebben. Christenen zijn daarin bijzonder agressief getuige de gedwongen bekering van Moslimjeugdigen onder de dwanghoeden van het Leger des Heils. Kleinschalige genocide wordt dat genoemd. Door Christenen uitgevoerd.

 

De genocide van Omzigt en zijn CDA in Moslimlanden wordt een grootschalige genocide genoemd. De genocide van Balkenende & co is reeds uitgebreid aan de orde geweest ten overstaan van de magistratuur. Niet alleen het Openbaar Ministerie is ermee bestookt. Ook de Rechtspraak wordt keer op keer erop gewezen dat de Nederlandse politiek vol zit met Christen terroristen als Omzigt die liefst ASAP aangehouden en vervolgd worden voor genocide in Moslimlanden. ISIS ervaart deze genocide aan den lijve. Overal op aarde worden de anders gelovige Moslims bedreigd door de Christenheid. Anders gelovigen en zwarten. De Christenheid is altijd overal met het opdringerigere gedrag de ideologie van Lucifer verspreidend.

 

Christendom in de politiek is gif. De geëmancipeerde en ongeëmancipeerde vrouwen van het CDA in de politiek zijn Grote Hoeren die rijden op de rug van Het Beest. In vereniging met hun mannen staan zijn aan de basis van misselijk makend geweld in Moslimlanden en de voorbereidingen op de volgende genocide op de Joden. Een klein nooit besproken aspectje van de Christenheid is dat de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 het project was van Zionisten en Christenen.

 

Adolf Hitler en zijn SS waren -net als Andes Breivink en arabist Hans Jansen- boven alles Kruisridders belast met een Heilige Missie zoekend naar de Heilige Graal 'on the fly' de geprofeteerde Exodus vervullend. Deze Christenen zijn nog altijd op Kruistocht, om de Heiligdommen op de Tempelberg te Jeruzalem te slopen en aldaar een Kruisvaarders Kerk te stichten en de bankiers familie Rothschild te Kronen als Koninklijke familie van het Nieuwe Israël waarna de wereld met goedkeuring van de Paus ouderwets in dictatuur en slavernij vervalt.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus