U bent hier: Home / Signalen van Zionistische dreigingen

Signalen van Zionistische dreigingen

by J.L. de Kreek — last modified 01-08-2016 11:35
Opgeslagen onder:

Sinds juli 2012 wordt de Nederlandse rechtspraak door Zionisten bedreigd met “dire consequences” en “organizations that will see to it that there are consequences” om te zwijgen over feiten die bekend zijn onder Joden en iedereen bepaaldelijk aangaan. Deze feiten gaan over de diepgaande symbiose tussen de Zionisten en de Nationaal Socialisten van Hitler en het feit dat journalisten met Zionistische achtergrond de intellectueel daders zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust.

De muntOok wordt de rechtspraak door Zionisten bedreigd om te ontkennen dat de Holocaust is mislukt. Er zijn geen zes miljoen Joden vermoord ook al was dit wél de bedoeling van de Zionisten. In ieder geval het kamp Auschwitz is gebouwd op particulier initiatief van de onderneming van de familie Rothschild. Het geweld in Auschwitz escaleerde door toedoen van het personeel van IG-Farben. Deze feiten blijken klip en klaar uit het boek Auschwitz van de historicus Robert Jan van Pelt en Deborah Dwork. Zij hebben de geschiedenis van de bouwtekeningen van Auschwitz beschreven.

De dreigingen worden geuit door Ronald Eissens, algemeen directeur van het Meldpunt Discriminatie Internet, hier en hier. De dreigingen worden ondersteund of althans geaccepteerd door het personeel van het Centrum Informatie Documentatie Internet en het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Anne Frank Stichting. Medewerkers van deze organisatie hebben aangifte gedaan van antisemitisme tegen een persoon die in authentieke Zionistische bronnen ontdekt heeft dat de Joodse leden van zijn familie vermoord zijn in de kampen van de familie van de patroon van de Zionistische helden van politicus Geert Wilders. Nadat deze persoon in de daarop volgende strafzaken tegen hem, Ronald Eissens aanwees als de bedrieger die de Nazifeiten der Zionisten verzwijgt is Eissens op internet gaan dreigen.

Geert Wilders blijkt de grote initiatiefnemers van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 als zijn helden te zien. Dat deze personen de initiatiefnemers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 is al in 1924 bekend bij de journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf omdat zij toen reeds -zo blijkt uit de kranten archieven- de plannen voor oorlog en Holocaust in hun bezit hadden, de schrijver op een voetstuk plaatsend. Al deze feiten openbaren mag niet van de Zionisten want dat vinden zij Jodenhaat of antisemitisme terwijl Zionisme de meest zuivere vorm van antisemitisme en Jodenhaat is.

Zionisme is een hardnekkige ziekte die verspreidt wordt door parasieten die doen alsof zij Joden zijn. Ze dragen keppels en praten Ivriet en hebben soms ook baarden en gaan naar gebedshuizen terwijl ze voorts geen jota van de Joodse traditie handhaven. Zionisten zijn afkomstig van een stam proselieten, dat zijn tot Jodendom bekeerde personen die Asjkenazim genoemd worden. Jezus Christus waarschuwt in Openbaring 2:9 voor deze personen en noemt ze volgers van de Synagoge des Satans. Het zijn Satanisten. Wie lezen kan ziet dat de tekens “nazi” reeds in het woord Asjkenazim verwerkt zit. Asjkenazim zijn geen nakomelingen van Abraham. Het zijn geen Semieten.

Asjkenazim zijn nakomelingen van Asjkenaz. Genetisch zijn het Euro-Aziaten, net als Dzjengis Khan. De tekens “nazi” slaan ook op de symbiotische samenwerking tussen de Nationaal Socialisten en de Zionisten. Zoals zo vaak met afkortingen worden de eerste tekens van de onderscheidenlijke aanduidingen gebruikt om de woorden af te korten. “Na” voor Nationaal Socialisten en “Zi” voor Zionisten. Dat de meeste mensen denken dat Nazi staat voor Nationaal Socialisten is domheid omdat de afkorting van Nationaal Socialisten NaSo geweest moet zijn. Hitler is betaald door Zionisten. Hitler is ook een naam die verwijst naar een Joodse achtergrond.

Hitler was niet de echte naam van Adolf. Het is een pseudoniem. Een schuilnaam. De echte naam van Hitler is Hiedler of Hüttler. Een van de partner van Hitler bij en tijdens de Bierkellerputsch was Federer. Door de grote Zionistische leider Jabotinsky wordt Federer beschreven als Zionist. Zoals iedereen weet was Eichmann verantwoordelijk voor het 'pünktliche' transport van de Joden per treinen. Eichmann zag zichzelf als echte Zionist, een tweede Herzl. De transporten met veewagons die Eichmann verzorgde zijn reeds in 1896 bedacht door de Zionistische leider Herzl in zijn epistel “der Judenstaat”. In 1896 zette Herzl de “Endlösung” op de internationale agenda middels een artikel in de Jewish Chronicle. Zionist Herzl was prominent journalist en wordt sinds zijn plannen tot de dag van vandaag gesteund door journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf Media Groep zoals Esther Voet, Bart Schut, Jan Roos en Marck Burema.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus