U bent hier: Home / Slaande ruzie

Slaande ruzie

by J.L. de Kreek — last modified 08-06-2014 11:03

Slaande ruzie. Wie wil er nog slaande ruzie tegenwoordig? Vanzelfsprekend niemand. Zeker Geert Wilders wil geen slaande ruzie. Ook arabist Hans Jansen zal geen slaande ruzie willen, of Erik Gerritsen van de kinderbeschermers. De nieuwe Nationale ombudsman wil ook geen slaande ruzie. Of @Pritt. Toch ziet het er naar uit dat het slaande ruzie wordt. Met Geert Wilders, Hans Jansen, Erik Gerritsen en dus @Pritt.

Het is echt niet nodig de samenleving te benadelen. Hans Jansen kan ook eerlijk zijn over de Islam en de Koran. Pritt hoeft niet te zuigen en sarren. Geert Wilders kan gewoon de mond houden. Probleem met Geert Wilders is dat hij niet alleen schuld heeft aan het sneuvelen van twee Nederlandse militairen, en niet de minsten, hij is ook schuldig aan genocide. Misschien wel de beste soldaat van de NATO en de zoon van de CDS zijn door Wilders omgekomen. Geert Wilders heeft schuld aan de dood van de zoon van de CDS.

 

Hoeveel ruzie wilt Geert Wilders? Wilders kan alle ruzie krijgen die hij wil. Wilders zal alle ruzie krijgen waar hij recht op heeft. Wilders heeft recht op niet de minste ruzie. Arabist Hans Jansen dus ook. En @Pritt. Omdat zij Wilders ondersteunen. Hans Jansen ondersteunt Wilders met zijn veronderstelde deskundigheid. @Pritt ondersteunt Hans Jansen met welhaast het meest gelezen media platform op internet.

 

Hans Jansen en Geert Wilders passen in de traditie van Adolf Hitler. Meeste mensen zullen met de wenkbrauwen fronzen bij deze zin. Dit komt omdat zij niet weten dat de helden van Wilders de kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah. Omdat zij na de oorlog niet als zodanig herkend en dus niet afgestraft zijn, kan Wilders met hen pronken. Het Goede Nieuws voorstelt dat Geert Wilders en Hans Jansen aangehouden zullen worden en dat er alsdan met geweld opgetreden worden zal als er verzet is tegen de aanhouding van Geert Wilders of Hans Jansen of misschien wel @Pritt.

 

Geert Wilders moet ouderwets hard afgestraft worden voor zijn doen en laten. Hij moet in het verdachte bankje worden geplaatst om ten laste gelegd te krijgen dat hij persoonlijk schuld heeft aan het benadelen van de Staat en bondgenoten bij en tijdens gewapend conflict, het in gevaar brengen van de veiligheid van leden van de Koninklijke familie, en genocide. Dat zijn twee misdrijven waarop levenslang staat. Geert Wilders moet ook vervolgd worden voor deelname aan oorlogsmisdaden en terrorisme.

 

Advocaat mr. Knoops die door Wilders gekozen is om hem te helpen met het dubbelmandaat, vindt ook dat de oorlog in Irak in strijd is met het internationaal recht; en Wilders heeft zich als kamerlid van de VVD niet verzet tegen dat illegale geweld, terwijl dat wel zijn plicht is. Dus Wilders is een oorlogscrimineel. Bizar dat Knoop Wilders aanneemt als cliënt. Marco Kroon die commandant is van de Korps Commandotroepen in Malie en die door Geert Wilders middels misbruik van het vrije woord in de rug aangevallen wordt, is ook cliënt. van advocaat mr. Knoops.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus