U bent hier: Home / Slechte reuk rond Bolkestein

Slechte reuk rond Bolkestein

by J.L. de Kreek — last modified 07-11-2013 21:50
Opgeslagen onder:

Frénk van der Linden interviewt oud-minister en staatssecretaris Frits Bolkestein voor Volkskrant.nl. Bolkestein was manager voor Shell. Koninklijke Shell heeft samen met de Rotschild bankiers 30 miljoen aan Adolf Hitler betaald om de oorlog te voeren. Bolkestein is van de VVD en heeft zich niet verzet tegen de illegale oorlog in Irak.

Frist Bolkestein denkt dat zijn westerse cultuur superieur is aan de islamitische cultuur. Wellicht dat hij daarom zich niet verzet heeft tegen de illegale oorlog en dus genocide in Irak. Bolkestein is ook de coach van Geert Wilders geweest. Bolkestein is een van de smaakbepalende Nazi's in de moderne tijd. Een voze, onaagename, zelfingenomen, uber hooghartige narcist.

Een bijzonder nare man die denkt dat zijn mening maatgevend is. Pratend met een vette aardappel diep achterin de keel. Hij hoort met de nek te worden aangekeken. Net als de Volkskrant en Pieter Broertjes die VVD oorlogscrimineel Bolkestein politiek gesteund heeft en nooit een spoortje onderzoek gedaan heeft naar de officiële 'bullshit' over de aanslagen 11 september 2001 en Irak en Afghanistan en de persoonlijke schuld van Bolkestein aan genocide.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus