U bent hier: Home / Sloop Tempelberg Jeruzalem

Sloop Tempelberg Jeruzalem

by J.L. de Kreek — last modified 14-11-2014 14:25
Opgeslagen onder:

Iedereen die zich het belang van de Tempelberg te Jeruzalem aantrekt kan ermee bekend zijn dat de Zionisten het oogmerk bezitten de daar staande islamitische heiligdommen, de al-Aqsa-moskee en de Rotskoepel, te slopen en een door de financiers van Adolf Hitler gebouwde Kathedraal te laten verreizen. Wanneer één en ander vorm krijgt zal één van de leden van de familie Rothschild die ook eigenaar was van Auschwitz in die 'derde tempel' om de schouders een prinselijk mantel en een kroon op het hoofd dragen.

Wat Esther Voet en ook Geert Wilders en Leon de Winter iedereen onthoudt zijn de feiten waaruit blijkt dat de Eerste Wereldoorlog en de Tweede Wereldoorlog middelen zijn van de familie Rothschild om na de sloop van de al-Aqsa-moskee en de Rotskoepel en bouw van hun Kathedraal op de Tempelberg gekroond te worden als Koninklijke familie van Israël. Deze agenda blijk relatief makkelijk uit de Zionistische en Israëlische archieven waarop Voet, Wilders en De Winter iedereen het zicht onthouden. De familie Rothschild heeft in vereniging met andere joden en de familie Rockefeller en Koninklijke Shell de Joden laten vergassen in de door hun handlangers gebouwde concentratiekampen.

De muntVolgers van deze massamoordenaars noemen zich Zionisten of Katholieken en doen alsof zij enige Joodse zaak dienen met hun liefde voor Israël. Zij dienen de kongsi tussen de familie Rothschild en het Vaticaan om ouderwets het Romeinse Rijk te laten herleven en heersen over het Midden Oosten. Ook de Zionistische 'heimateliederen' bewijzen dat de Zionisten de verovering van Yodefet en Masada óp de Joden dóór de Romeinen bejubelen. 

In 1940-1945 zijn de Joden vergast in door de familie Rothschild in eigendom gehouden concentratiekampen omdat er te veel Joden waren om te leven in het door de familie Rothschild te bouwen wereld-getto te Palestina. Reeds vroeger in het Heilige Romeinse Rijk was de familie Rothschild reeds manager van joodse getto's waar bijzondere commando's hardhandig huis hielden. Joden die echt Joden zijn en geen laffe verraders zoals de Zionisten, ambiëren geen enkele Joodse Staat en zijn dood en dood ziek van het terrorisme der Zionisten.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus