U bent hier: Home / Sloop van Geen Stijl

Sloop van Geen Stijl

by J.L. de Kreek — last modified 22-03-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Niet alleen Geert Wilders wordt ordentelijk gesloopt middels de onafhankelijk rechtspraak. Gewoon met een verzoek en bijpassende bewijselementen. Ook de vergunning tot sloop van Geen Stijl en de Telegraaf Media Groep zal eind mei 2015 zijn aangevraagd. De buik is een beetje vol van Geen Stijl. Wel journalistieke rechten misbruiken en geen seconde overwegend de Blonde Geit fatsoenlijk in de bek te schijten.

Bedrijfsmatig tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsen is vooral leuk om antisemieten, racisten en fascisten de waarheid te zeggen. Niet om Jodenhaat achter te verschuilen en bij te dragen aan de verhoogde terreurdreiging of te lachen om de moord van Geert Wilders op Nederlandse militairen. Het zal de redactie van Geen Stijl niet ontgaan zijn dat zich terroristen manifesteren onder de mensen. De Twin Towers zijn niet uit henzelf in het eigen fundament tot stof vergaan. Bij Geen Stijl zijn ze gek op techniek, behalve als het om de Twin Towers gaat.

Geen Stijl gelooft gewoon wat vanwege autoriteiten wordt gebullshit over de Twin Towers en vindt het heel gewoon dat Geert Wilders zijn negativiteit uitbraakt over de vijand bij en tijdens gewapend conflict. Geen Stijl verdient wel aan de advertenties van Defensie. Even collegiaal de mond houden over de Islam en Koran en netjes ongefundeerd of nodeloos kwetsend Wilders de mond snoeren is er niet bij namens TMG. TMG is eerder een kutonderneming geweest die de Joden genaaid heeft. Vandaag zit het weer als haantje de voorste bij De Moffen op schoot.

Vrije meningsuiting houdt in dat iedereen zich gedeisd houdt over de vijand bij en tijdens gewapend conflict anders is er sprake van een misdrijf tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten of worden zij benadeeld ten opzichte van de vijand. In ieder geval wordt bij en tijdens gewapend conflict van iedereen verwacht dat de negativiteit over de vijand wordt geparkeerd tot ná het gewapend conflict wanneer de gemoederen bedaard zijn. Niet moeilijk te begrijpen. Zeker voor Wilders niet.

Dat nu toevallig ook nog eens blijkt dat de helden van Wilders de inspirators zijn van Hitler en de financiers van het bombardement op Rotterdam maakt het voor Geen Stijl des te meer opportuun het Zwijn van Venlo in het openbaar bevoegd onverdoofd te slachten middels het vrije woord. Wilders staat in de traditie van De Moffen. Dit is dermate opzichtig dat het verdacht wordt dat de redactie van Geen Stijl en de rest van domrechts voortgaand meehuilt met de valse honden. Er wordt al zo lang zo veel geschreven en bewezen over de aanslagen in de VS en de diepgaande symbiose, innige samenwerking, tussen de Zionisten en de Nazi's dat ook bij Geen Stijl de feiten opgevallen moeten kunnen zijn.

Niet begrijpen of niet weten is er niet bij voor Geen Stijl want iedereen is bekend met het Rapport van de Commissie Davids en Geen Stijl heeft een eigen redactielid die regelmatig politici vragen stelt. Geen Stijl en alles wat daaruit is voortgekomen of ervan afkomstig is staat ten dienste van het verhelen van de extreem zware internationale en terrorisme gerelateerde misdrijven die gepleegd worden door een groep van westerse politici en opiniemakers. Karskens, Bessems, Voet, Kelder, Van Nieuwkerk Brussen, Nanninga, Livestro, PowNed, Geen Stijl het is allemaal zelfde laken en fascisten pak.

Links of rechts om: Geen Stijl gaat neer. Gelijk met Geert Wilders en arabist Hans Jansen. De zware aanklachten tegen Wilders liggen bij het Gerechtshof Den Haag te wachten op antwoord. In de voorbereidingen heeft de jeudse advocaat van Wilders reeds het veld moeten ruimen. Denkend dat hij het beste spel speelt. Geert Wilders gaat volledig stuk. Als het even mee zit dit jaar nog. Dan is het ook gedaan met Geen Stijl en Nanninga en die idioten van de Dagelijkse Standaard. Hen juridisch aan stukken scheuren is een dankbaar klusje voor elke debutant Nazi-jager.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus