U bent hier: Home / Sloopvergunning voor GeenStijl

Sloopvergunning voor GeenStijl

by J.L. de Kreek — last modified 25-05-2015 12:25
Opgeslagen onder:

'This moment' wordt gewerkt aan de aanvraag van de officiële sloopvergunning voor GeenStijl. De aanvragen voor de juridische 'untergang' van Geert Wilders en arabist Hans Jansen liggen thans op het bureau van de eerste behandelaar. Jansen is reeds spontaan gaan hemelen. Verwachting is dat de aanvraag voor de sloop van GeenStijl binnen afzienbare tijd gereed is.

Het gaat niet alleen om de sloop van GeenStijl. Ook de Dagelijkse Standaard, Jalta, Elsevier, Telegraaf, Volkskrant, the Postonline en nog wat prutsers moeten juridisch gesloopt worden. Wilders wordt jihadistisch op de koninklijke weg bestreden, ook wordt er een shariarechtbank opgericht, én de christenheid moet gesloopt. Vooral ook die Grote Hoer van een Annabel Nanninga zal het moeten ontgelden. Wat een tyfus wijf. Hitler had haar ongetwijfeld gaarne als kampbeul gehad. Annabel Nanninga bewijst de emancipatie geen goede dienst.

Als Annabel Nanninga symbool staat voor het kiesrecht van de vrouwen moet dat recht écht beperkt blijven tot de keuze om de vaat in de linker of rechter wasbak van het aanrecht te doen. Überhaupt blijken vrouwen het niet zo goed te doen buiten de huishouding. De grote aantallen vrouwelijke deelnemers aan de verkrachting, mishandeling en gijzeling van de jeugd door de kinderbescherming is op tien handen niet te tellen. Pedofilie is ook onder vrouwen een nare hardnekkige ziekte, net als het antisemitisme van Annabel Nanninga en haar vrienden van GeenStijl.

Het is voor GeenStijl helemaal niet moeilijk, zelfs makkelijk, te begrijpen dat de vliegtuigen de torens van de Twin Towers niet kunnen hebben laten instorten. Mavo-niveau natuurkunde. Elke luier schijtende peuter begrijpt dat de officiële beweringen over de toedacht van de aanslagen in de Verenigde staten van Amerika 11 september 2001 een terroristische leugen is. Dat de Verenigde Staten van Amerika gegijzeld zijn door een militaire junta spat uit alle algemeen toegankelijke bronnen. GeenStijl vindt dat leuk. Want dat is als vroeger. Toen de Telegraaf samen met de bezetter de dienst uitmaakte en Nederland verlost werd van die andere Semieten: de Joden.

GeenStijl is van de internetgeneratie. Zoals vaker bij internet zijn gebruikers van internet eerder bekend met feiten dan de rest van de wereld. De filmpjes van De Wereld Draait kennen de meeste kijkers al van internet. Elk boerenlul van GeenStijl met browser en internet kan zelf zien dat Wilders met zijn laffe hetze tegen de Islam schuld heeft aan de verhoogde terreurdreiging en het sneuvelen van twee Nederlandse top militairen waaronder misschien wel de best militair van de NATO en de zoon van de commandant der strijdkrachten. Als er iets of iemand is waarover GeenStijl tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend moet zijn is het Geert Wilders die met zijn zieke geest willens en wetens de veiligheid van iedereen in gevaar brengt!

Het maakt helemaal niet uit wat de mening is van Wilders en of hij gelijk heeft. Bij en tijdens gewapend conflict moeten op zijn minst genomen prominente Nederlanders zich onthouden van negativiteit over de vijand bij en tijdens dat gewapende conflict omdat in het algemeen vijanden daarmee aangespoord, opgehitst, gemotiveerd of uitgelokt worden harder te strijden. De hetze van Wilders is als olie voor de gewapende Jihad.

Was Nederland in oorlog geweest met Belgie dan had iedereen zich moeten onthouden van negativeit over Clouseau, Manneke Pis, de Rode Duivels of Vlaamse Friet om de vijand niet te motiveren. De ongefundeerdheid van de hetze van Wilders, het feit dat eraan géén enkele waarheid ten grondslag ligt, is te schofterig voor woorden. Één en al leugens. Dat GeenStijl nog nooit aandacht besteed heeft aan het opvallende liegen van Geert Wilders en zijn arabist en de nazi-feiten van hun helden is vragen om de ziekst mogelijke ruzie denkbaar.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus