U bent hier: Home / Sonderkommando Marcel Hulspas

Sonderkommando Marcel Hulspas

by J.L. de Kreek — last modified 30-03-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Micha Kat heeft zijn paranoïde-gek-zaak tegen de Volkskrant en onderzoeksjournalist Marcel Hulspas verloren. Micha Kat werd door Marcel Hulspas in de Volkskrant "de ongekroonde koning van dit gekkenhuis" en "gekke" genoemd. Ook had hij het over de "bizarre club rond kletskous Kat" en "paranoïde gekkies". De eis tot rectificatie is afgewezen. Mede omdat Marcel Hulspas “Sonderkommando” genoemd is door Micha Kat. Hulspas brengt met zijn beledigingen aan Micha Kat tot uitdrukking dat hij de theorieën van Micha Kat niet serieus neemt.

“Vooralsnog” houdt de rechtbank het er voor dat, voor zover Micha Kat als journalist niet serieus “zou worden genomen”, dat niet het gevolg is van de recensie van Hulspas, maar van de “vergaande” en “vooralsnog” ongefundeerde beschuldigingen over allerlei personen die Micha Kat al jaren in niet mis te verstane bewoordingen onder de aandacht van het publiek brengt. De voorzieningenrechter trapt in het bedrog van de Volkskrant en wetenschapsjournalist Marcel Hulspas. Zij misbruiken de vorm van de recensie om de meer dan terechte beschuldigingen van Micha Kat ongefundeerd en nodeloos kwetsend de kop in te drukken.

Marcel Hulspas en de Volkskrant misbruiken in het algemeen de vrije meningsuiting en de persvrijheid om belangrijke  "schokkende" feiten onder de pet te houden. Ook journalist Kustaw Bessems en oud hoofdredacteur Pieter Broertjes van De Volkskrant doen daaraan mee. Marcel Hulspas is wetenschapsjournalist. Hij studeerde natuur- en sterrenkunde aan de Katholieke Universiteit Nijmegen en aan de Rijksuniversiteit Utrecht en is afgestudeerd als astronoom. Deze achtergrond van Hulspas brengt mee dat hij kennis bezit van de universele wetten van de natuur. In ieder geval bezit Hulspas de kennis over de natuurkunde van elke gemiddelde mavo-kandidaat.

De achtergrond van Marcel Hulspas leidt tot het oordeel dat hij kennis moet bezitten van het feit dat de torens van de Twin Towers 11 september 2001 niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort. Door zijn deskundigheid kan Marcel Hulspas dit in een oogopslag zien. Desondanks publiceert Hulspas daarover niks in de Volkskrant. Pieter Broertjes in der tijd als hoofdredacteur van de Volkskrant heeft het niet nodig gevonden onderzoek te doen naar de beweringen in de officiële rapporten over die aanslagen, terwijl het evident is dat de torens niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort en de overheid dus liegt.

Ook wat betreft Joris Demmink kan Marcel Hulspas weten dat deze man niet deugt. Demmink was SG van justitie in de periode van 2002 tot 2012. Dit is de periode van de escalatie in de kinderbescherming en de illegale oorlog in Irak waaraan de VVD van Demmink deelneemt. Dat voortbouwend op die oorlogsmisdaad welhaast industriële genocide in Irak op Semieten wordt gepleegd vertelt Sonderkommando Hulspas niet. In het algemeen worden personen die bovenstaande feiten publiceren door journalisten van de MSM weggezet als “gekkie”, “paranoïde-gek” of “complotdenker”.

Dat is een techniek van de misdadige pers om de eigen betrokkenheid bij internationaal terrorisme te verdoezelen. De kwalificatie “Sonderkommando” van Micha Kat voor Marcel Hulspas doet recht aan het werk van Marcel Hulspas. Als wetenschapsjournalist kan Marcel Hulspas weten dat journalisten de creatieve breinen zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Middels 'controled circulation' verspreiden de journalisten hun plannen voor oorlog, terrorisme en Holocaust onder elkaar. Ook werken journalisten samen met oorlogsmisdadige politici zoals Arnold Karskens en Fred Teeven. Dat de journalisten in vereniging met kennis van de feiten passief of actief de finale Holocaust voorbereiden wordt niet geopenbaard door Sonderkommando Hulspas. Micha Kat bezit een Joodse achtergrond.

Micha Kat wordt ook aangevallen door medewerkers van de Telegraaf, terwijl de Telegraaf al in 1922 betrokken blijkt te zijn bij de Jodenjacht van de historische collega's van Marcel Hulspas. Er is zoveel meer wat Marcel Hulspas in zijn publicaties in de Volkskrant niet vertelt als wetenschapper. Zoals dat bijvoorbeeld AIDS helemaal niet door HIV wordt veroorzaakt en dat de zogenaamde ontdekker van de het zogenaamde causale verband tussen HIV en AIDS dit al wist toen hij zijn onderzoek ter publicatie aanbood aan Science waar het in 1984 is gepubliceerd. De publicaties uit Science staan achter een 'pay wall' en zijn niet eenvoudig toegankelijk. Gelukkig zijn er wetenschapper die een exemplaar gescand hebben en beschikbaar hebben gemaakt op internet voor Marcel Hulspas.

Het vonnis in de zaak van Micha Kat tegen de Volkskrant en Marcel Hulspas bewijst het terroristisch oogmerk van Hulspas en zijn werkgever. Kustaw Bessems werkt ook bij de Volkskrant en vertegenwoordigt zogenaamd het Joods gedachtegoed of zo. Kustaw Bessems heeft in der tijd toen hij voor De Pers werkte de actuele Jodenvervolging  waarover geen journalist iets publiceert, ondersteund met leugens in De Pers. Net zoals zijn illustere voorgangers in 1895 die de Holocaust bedacht hebben en zijn collega's bij de Telegraaf en het Nieuw Israëlitisch Weekblad die de voorbereidingen op WOII en de Holocaust met leugenjournalistiek hebben ondersteund. Sonderkommando's zijn er in soorten en maten. Sonderkommando's in de kampfunctie, Sonderkommando's in de veldfunctie en Sonderkommando's in de Persfunctie. Marcel Hulspas en de Volkskrant vergissing zich big time en moeten zich strafrechtelijk verantwoorden voor hun betrokkenheid bij de zware misdrijven van Joris Demmink & co.

Instant Update: nog een dingetje: in ieder geval de Rechtbank en het Gerechtshof Amsterdam worden zwaar bedreigd door vrienden van De Volkskrant en de Telegraaf om personen met Joodse achtergrond als Micha Kat chronisch in het ongelijk te stellen, dus het Hoger Beroep van Micha Kat is bij voorbaat kansloos.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus