U bent hier: Home / Staat slachtoffer Wilders

Staat slachtoffer Wilders

by J.L. de Kreek — last modified 14-10-2014 06:00
Opgeslagen onder:

De Staat der Nederlanden en meer in het bijzonder de leden van de Nederlandse Krijgsmacht en Koninklijke familie en magistratuur en politie en douane zijn in ernstige mate het slachtoffer van Geert Wilders persoonlijk. Twee Nederlandse top militairen zijn in Afghanistan gesneuveld ten gevolge van de film “Fitna” van Geert Wilders. De aanslag met raketwerper op het Paleis van Justitie te Amsterdam september 2011 moet vooralsnog ook aan de vertoning van “Fitna” gerelateerd worden.

Niet alleen met “Fitna” heeft Geert Wilders de Staat zwaar mishandeld. Ook politiek ambtelijk heeft Geert Wilders in vereniging met andere politiek ambtsdragers terroristisch huisgehouden. Wilders is schuldig aan genocide en het benadelen van de Staat en bondgenoten bij en tijdens gewapend conflict in Moslimlanden. Wilders is niet verplicht zijn mening over Moslims en de Islam en Arabieren te verbeteren. Wilders is wel verplicht mishandeling van de Staat en bondgenoten na te laten. Het is totaal onwenselijk om bij en tijdens de algemeen bekende gewapende conflicten de vijand te provoceren.

 

Porren in een wespennest is nooit verstandig. Wilders hoeft het niet eens te zijn met de missies in Afghanistan en Mali en andere Moslimlanden. Hij moet wel nalaten middels misbruik van vrije meningsuiting de Nederlandse militairen in de rug te schieten. Wilders is exponent van een extreem agressieve en overigens ouderwets Nazistische en fascistische stroming in Europa en de VS die sinds de aanslagen 11 september 2001 kans ziet zich te doen laten gelden. Dat de aanslagen op Amerika 11 september 2001 door een totaal andere kring begaan moet zijn dan officieel verkondigd kan Wilders niks schelen.

 

Geert Wilders wil macht om Nederland en Europa te ontdoen van Arabieren. Toevallig zijn Arabieren net als Joden mensen van de Semitische bevolkingsgroep. Veel van de Arabische Semieten zijn Islamiet. Ook zijn er niet Arabische Islamieten. Die wonen bijvoorbeeld in Azië. 'As we speak' heeft Wilders reeds politiek ambtelijk mede vorm gegeven aan een industriële genocide in Irak. Dat deed hij als lid van de VVD in vereniging met de andere leden van de VVD en het CDA en de leden van de kleine christelijke partijen.

 

Tot op de dag van vandaag negeren deze terroristen de feiten die iedereen weten kan omdat ze inmiddels ruimschoots aan de orde zijn geweest op welhaast alle relevante sites en ook de Volkskrant er een artikel aan besteed heeft. De feiten zijn dat de aanslagen op de VS 11 september 2001 een 'enhanced event' geweest moeten zijn omdat de Twin Towers en gebouw Zeven niet door een ongeluk met twee ordinaire lijnvliegtuigen kunnen instorten zoals ze ingestort zijn.

 

De instorting van de Twin Towers loodrecht naar beneden in het eigen fundament met de vrije val snelheid is een symmetrische instorting die nooit middels asymmetrische schade gerealiseerd worden kan. De instorting van de Twin Towers zoals ze ingestort zijn vereist nauwkeurige plaatsing van explosieven op strategische locaties in de kern van de gebouwen. De Twin Towers waren stalen gebouwen. De draagconstructies bestonden uit gigantische massief stalen balken en industriële rasters van stalen bielzen.

 

Wanneer daarin een vliegtuig vliegt wordt het geneutraliseerd als een vlieg in een spinnenweb. Een inslag met een vliegtuig op de Twin Towers maakt lokaal schade tenzij er co-factoren zijn. Iedereen kan dit weten. In ieder geval in de politiek want de Nederlandse politiek ambtsdragers zijn allemaal bovengemiddeld opgeleid. Slaafs de Amerikaanse bondgenoot volgen in de waarnemingen in verband met de aanslagen op de VS 11 september 2001 is een beetje dom, zeker gegeven de vergaande implicaties van de medewerking aan en/of ondersteuning van 'the Coalition of the Willing' en het feit dat de familie Bush tot oktober 1942 Hitler met management diensten ondersteunde en profiteerde van de slavenarbeiders van Auschwitz. Wilders heeft het er niet over want hij is een opportunistische antisemiet.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus