U bent hier: Home / Sterf Israël, sterf

Sterf Israël, sterf

by J.L. de Kreek — last modified 25-07-2013 14:50
Opgeslagen onder:

Het Simon Wiesenthal Centrum doet met 'Operation Last Chance II' een laatste poging oorlogsmisdadigers uit WOII voor de rechter te brengen. Directeur Esther Voet van het Centrum Informatie Documentatie Israël veinst op The Postonline alsof zij niet hypocriet is. De roep om totale boycot van Israël wordt luider. Israël is het land wat nooit had mogen bestaan. Israël is de Staat die de Nazi's hebben opgericht als wereld-getto voor de Joden. De Asjkenazim houden vol dat zij niet de intellectueel daders en financiers van de Holocaust zijn, terwijl de archieven anders uitwijzen. Joden hebben geen enkele band met Israël.

Alleen Nazi's maken zich druk om de reputatie van Israël. Simon Wiesenthal. Eli Wiessel. Esther Voet. Het zijn geen Joden. Het zijn de nakomelingen van de grote denkers en financiers en beleidsbepalers achter Adolf Hitler. Israël is niet gesticht om Joden een veilige thuishaven te bieden. Israël is de gevaarlijkste plek voor Joden. Israël is bedoeld om de Joden die na de Holocaust overgebleven zijn te laten creperen. Israël is het land wat de kapitalisten uit de 19e eeuw voor zichzelf wilde om het er nog beter te hebben dan ze het al hadden. Het Zionisme, wat de veronderstelde bevrijding van de Joden van het antisemitisme belooft, heeft tot doel internationale Joden ongerechtvaardigd verrijken.

Meer in het bijzonder is het erop gericht de vermogens van de bankiersfamilie Rothschild te verveelvoudigen. Dat blijkt allemaal letterlijk uit de originele Zionistische geschriften die Esther Voet en Simon Wiesenthal en Eli Wiesel angstvallig in het archief laten verstoffen. Gelukkig is er internet en zijn er mensen die de moeite nemen verder te kijken dan de lange leugenachtige neus van Esther Voet, die zich de oren van het hoofd moet schamen voor haar werk, en de authentieke teksten van Zion online zetten. De geschriften der Zionisten waaruit evident blijkt dat zij de bepalende rol hebben gehad in verband met de Tweede Wereldoorlog, de Shoah en dus het bombardement op Rotterdam liggen op het bureau van de officier van justitie en de Rechtspraak. Om te voorkomen dat de bijpassende oordelen geveld worden dreigen de Zionisten de magistratuur met 'dire consequences'.

Nog voordat Adolf Hitler tien jaar oud was (1899) hadden de Zionisten al de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk op de internationaal politieke agenda gezet. Ook hadden de Zionisten toen al besloten dat levende Joden verwoest en dode Joden verbrand moesten worden. Voorts besloten zij tot eenzijdige ontbinding van de mensenrechten voor de Joden en dat geaccrediteerde antisemieten de massa moesten controleren. Joden deporteren per goedkope goederenwagon want de Joden moesten het transport zelf betalen, en de slavenarbeid in concentratiekampen en het 'lebensraum' was al bedacht door Zionisten voordat Adolf Hitler goed en wel tiener was. Bij en tijdens zijn volwassen leven heeft Hitler de vermogens om oorlog te voeren gekregen van de Rothschild bankiersfamilie. Dezelfde familie was ook eigenaar van het concentratiekamp Auschwitz, waarin voorts de familie Bush zakelijke belangen had.

Esther Voet, Ronny Naftaniel, Ronald Eissens zijn oorverdovend stil en dwingen iedereen in Nederland een bepaalde onwaarachtige mening op over de Tweede Wereldoorlog, de Shoah en Joden. Herdenking van de slachtoffers van het Naziregiem mag alleen op de manier zoals de Zionisten dat willen. Duisters of  Duitse soldaten herdenken omdat ook zij door de Zionisten een loer gedraaid zijn, mag niet van Ronny Naftaniel. Zijn tenen zijn daarvoor te lang. De Holocaust ontkennen mag ook niet zelfs nu blijkt dat er significant minder dan zes miljoen Joden vermoord zijn en de Amerikaanse Joden al in 1900 fantaseerde over genocide op de Joden in Europa.

De Holocaust is de massamoord van de kapitalistische Asjkenazische Joden op de minder bedeelde Joden om Palestina in bezit te krijgen voor de rijken op aarde, en om daar de bankiers familie Rothschild te kronen als koninklijke familie van groot Israël. Directe nakomelingen van de eerstelijns slachtoffers van Auschwitch zijn daarmee dermate in de ziel geschopt door de Askenazische broeders en zusters dat zij de eeuwige jacht op hen afgeroepen hebben totdat het Zionisme volledig in kop en hiel vermorzeld is.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus