U bent hier: Home / Strafbare feiten Bram Moszkowicz

Strafbare feiten Bram Moszkowicz

by J.L. de Kreek — last modified 15-08-2015 13:06
Opgeslagen onder:

De Volkskrant citeert Bram Moszkowicz die gezegd zou hebben dat hij geen strafbare feiten gepleegd heeft. Het is de vraag of Bram Moszkowicz geen strafbare feiten gepleegd heeft. Dat hij niet is veroordeeld betekent niet dat hij geen strafbare feiten gepleegd heeft. Een strafbaar feit van Bram Moszkowicz kan zijn verdediging van Wilders als raadsman zijn. Een bijzonder strafbaar feit wat onder bijzondere omstandigheden is begaan.

Bram Moszkowicz kan gezien worden als ondersteuner van de oorlogsmisdaden en het terrorisme van Geert Wilders. Ook kan Bram Moszkowicz gezien worden als iemand die deelneemt aan de voortbouwende Holocaust op de Semieten. Eerst de oorlogsmisdaden. Iedereen weet dat Bram Moszkowicz een Joodse achtergrond bezit en dat zijn vader het concentratiekamp Auschwitz overleefd heeft. Als herdenking aan zijn verblijf heeft hij van de Moffen een nummer op zijn arm getatoeëerd gekregen.

Deze tatoeage op de arm van zijn vader en het verblijf van de familie in de concentratiekampen heeft ertoe geleid dat Bram Moszkowicz altijd verkondigd heeft dat hij geen oorlogsmisdadigers kan bijstaan. Begrijpelijk. Dat Bram Moszkowicz daarmee openlijk uit de kast gekomen is moet gezien worden als een belofte aan het publiek. Bram Moszkowicz wordt gezien als iemand die geen oorlogsmisdadigers verdedigt. Wanneer Bram Moszkowicz zegt dat Geert Wilders geen oorlogsmisdadiger is wordt dit als feit gezien want Bram Moszkowicz verdedigt geen oorlogsmisdadigers.

Omdat Wilders wél een oorlogsmisdadiger is, een grote zelfs, en zijn helden de kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de gaskamers en dus de wegbereiders van Hitler blijken te zijn en Bram Moszkowicz met zijn typische achtergrond dit behoort te weten klopt er iets niet aan de opmerking van Bram Moszkowicz dat hij geen strafbare feiten begaat. Misschien was de vader van Bram Moszkowicz helemaal geen Joods slachtoffer van Auschwitz. Misschien was hij één van de Joodse daders die in de rol van priester het brandoffer persoonlijk voltrok, en heeft hij zijn tatoeage om zich te onderscheiden van zijn Joodse slachtoffers.

Bram Moszkowicz imponeert als deelnemer aan de terroristische organisatie van Geert Wilders, zijn helden en hun volgers waaronder begrepen: Esther Voet, Lodewijk Asscher, Ronny Naftaniel, Leon de Winter, Jessica Durlacher, de Seksrabbijn van de Volkskrant, Harry Mulisch, Jort Kelder, Onno Hoes, Jan Roos, GeenStijl, de Telegraaf, het Nieuw Israëlitisch Weekblad 'und zo weiter'. Bram Moszkowicz is misschien wel een hele grote Nazi. Weinig mensen weten dat de Nazi's personen zijn met de achtergrond van Bram Moszkowicz. Duitsers zijn lid geworden van de Nazi's nadat de Zionistische helden van Wilders de Organisatie der Nazi's hadden ingericht en de bijpassende plannen hadden voorbereid.

Bram Moszkowicz weet dit allemaal donders goed. Hij wil er niet voor uitkomen omdat voltrekking van de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog hoort bij het geloof van Bram Moszkowicz in wereldmacht voor zijn soort. Bram Moszkowicz had het verzoek voor bijstand van Wilders kunnen weigeren onder verwijzing naar het feit dat hij geen oorlogsmisdadigers verdedigt. Daarmee had hij dan niet gezegd dat Wilders een oorlogsmisdadigers is en wel even de Blonde Geit laten voelen wat de opinie is. Het plan van de helden van Wilders is wereldmacht en het separeren van de minderheden. Zijn helden begonnen bij de Joden, hijzelf gaat verder met de Marokkanen. De Arabieren en de 'nigers' staan ook op de agenda gesepareerd te worden door de groep volgers van de helden van Wilders.

Postuum wordt Anne Frank in Auschwitz door Bram Moszkowicz dag in dag uit verkracht. Anne Frank is dood. Van haar lijk is niks over. Daarom kan Bram Moszkowicz zelfs geen necrofilie ten laste gelegd worden. Toch is het strafbaar als deelname aan de voortbouwende genocide van de Zionisten op de beschermde Semitische bevolkingsgroepen. Bram Moszkowicz is geen Semiet. Bram Moszkowicz is een Asjkenazim. Genetisch en ook Bijbels is dat heel wat anders. Bram Moszkowicz heeft geen wortels in het Midden Oosten. Bram Moszkowicz is een Euro Aziaat. Bram Moszkowicz is overduidelijk ook niet iemand van het Verbond. Het verbond van Gd met Mozes. Anders was Bram Moszkowicz eerlijk geweest over Mohammed als laatste Profeet van de Joden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus