U bent hier: Home / Strafvervolging Geert Wilders & GeenStijl

Strafvervolging Geert Wilders & GeenStijl

by J.L. de Kreek — last modified 11-10-2015 08:05
Opgeslagen onder:

Bij het Gerechtshof zijn dit jaar verzoeken ingediend tot het leveren van bevel tot strafvervolging van Geert Wilders en GeenStijl in verband met misdrijven tegen de veiligheid van het Rijk en internationale misdrijven. Ook moet hen deelname aan terrorisme ten laste gelegd worden want zij houden onder de pet dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen zijn ingestort en profiteren onrechtmatig van de leugens daarover van het bestuur.

Geert Wilders en GeenStijl blijken oude vrienden te zijn. Telegraaf als uitgever van GeenStijl en Wilders delen solidariteit voor dezelfde personen die de nooit eerder ontmaskerde grote kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 blijken te zijn. Iedereen weet dat Telegraaf fout was in de oorlog.

Dat de medewerkers van de Telegraaf te Amsterdam anno 1922 de door de helden van Wilders geschreven Blauwdruk van de Holocaust in ontvangst namen is nieuw. Zij plaatste met kennis van de feiten de schrijvers op een voetstuk. De Wakkerste Krant van Nederland accepteerde reeds in 1922 de genocide die zich in Nederland in 1940-1945 op de Joden voltrok. Na de oorlog is verborgen gehouden dat de helden van Wilders en hun volgers de creatieve breinen zijn achter de opkomst en ondergang van Adolf Hitler.

Het klaagschrift in verband met Wilders is begin dit jaar ingediend. Ga naar proceswilders.nl voor het verslag. Het klaagschrift in verband met GeenStijl is van later datum en de laatste in een rij van drie klaagschriften. Ga daarvoor naar geenstijlproces.nl. Ook is er een klaagschrift ingediend tegen arabist Hans Jansen, de beroepskatholiek die op GeenStijl pseudowetenschappelijk de waarheid loog over de Koran, de Profeet, de Islam en de inhoud van de Bijbel. Hij is inmiddels dood. Dat is jammer want het was leuk geweest hem te zien spartelen in het beklaagde bankje.

Arabist Hans Jansen laat willens en wetens net die passages weg bij het onderwijzen van de Bijbel waaruit blijkt dat Mohammed genoemd is met naam en toenaam in Majesteitelijke zin in het Hooglied en dat Jezus zelf zegt dat hij niet gedood is bij en tijdens de veronderstelde kruisigingsdood of martelpaal. Het verraad van Jansen aan het Woord is crimineel. Feitjes die te samen genomen relevant genoemd moeten worden omdat het laat zien dat de propaganda van Wilders, Geen Stijl en Hans Jansen gebaseerd is op een diepgewortelde leugencultuur.

Het meest zieke aan GeenStijl is misschien wel dat het personeel de schuld van Wilders aan het sneuvelen van Nederlandse militairen accepteert. Hoe nodeloos kwetsend is dat? Het past goed bij de doelstellingen van GeenStijl om ongefundeerd, tendentieus en nodeloos pijn te kwetsen. De doelstelling van het tendentieus, ongefundeerd en nodeloos pijn en verdriet te doen is precies wat verwacht wordt bij racisten, antisemieten en haatzaaiers. Jan Roos met zijn kapmes.

De Joden zijn vermoord door de helden van Wilders. Doelbewust geofferd in de kampen van de patroon van de helden van Wilders om in strijd met de eeuwen oude Joodse wetten en tradities, Palestina te koloniseren ten behoeve van de kring van personen rond de financiers van Adolf Hitler en de eigenaren en profiteurs van het concentratiekamp Auschwitz waar talrijke Nederlandse Joden vermoord zijn. In 1896 gebruikte de held van Wilders reeds de beeldspraak van het brandoffer bij Jom Kippoer om de Endlösung te typeren.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus