U bent hier: Home / Strafvervolging Ronny Naftaniel

Strafvervolging Ronny Naftaniel

by J.L. de Kreek — last modified 26-07-2013 09:55
Opgeslagen onder:

Als 'full blown' Nazi-jacht wordt bij het Openbaar Ministerie en de Rechtspraak de strafvervolging verzocht van Ronny Naftaniel in verband met talrijke ernstige terrorisme gerelateerde misdrijven. Daarbij wordt Ronny Naftaniel afgeschilderd als een ouderwetse Nazi. Ook wordt hem Holocaustfraude verweten, en deelname aan de volgende Shoah op de Joden. Meeste mensen denken dat Ronny Naftaniel een Jood is terwijl hij voorts Zionist is. Het is een listige kunstgreep van de Nazi's middels het Zionisme te doen dat zij Jood zijn.

Ronny Naftaniel is leider van een internationaal opererende terroristische organisatie die schuld heeft aan de Tweede Wereldoorlog, de Shoah en het grote geweld nu in Islamitische landen. Het oogmerk van de terroristische organisatie van Ronny Naftaniel is wereldmacht voor een kongsi van de Rothschild bankiersfamilie en het Vaticaan. Idee daarbij is dat Nazi-staat Israël zich uitbreidt over het Midden Oosten en Jeruzalem de hoofdstad wordt van de wereld. De prachtige Islamitische Harem el Sharif in Jeruzalem wordt alsdan afgebroken en vervangen voor de veronderstelde derde tempel van de Joden.

Deze derde tempel is niet Joods want de Zionisten zijn geen Joden. Israël is geen Joods Staat, en Ronny Naftaniel is een rasbedrieger. Zionisten zijn de grondleggers van het modern antisemitisme. Het zijn de bedenkers en financiers en managers van de Tweede Wereldoorlog, de eigenaren van het concentratiekamp Auschwitz. Het zijn de oud slavendrijvers. De bezitters van de Joodse getto's van vroeger. Ronny Naftaniel brengt bewust de veiligheid van de Joden in gevaar. Ook brengt hij bewust de veiligheid van de Staat in gevaar. De Zionisten wilde al in 1897 dat de Joden vermoord en verbrand werden als kabbalistisch offer voor de bezitneming van Palestina.

Samen met Esther Voet en Ronald Eissens en de Joodse Omroep en de Anne Frank Stichting liegt Ronny Naftaniel dat er een Holocaust heeft plaatsgevonden. Er heeft geen Holocaust plaatsgevonden. Er zijn geen zes miljoen Joden vermoord. De kans dat het er minder dan drie miljoen zijn is groot. Ook was Auschwitz een ander soort kamp dan Ronny Naftaniel & Co propageren. Dit blijkt eenvoudig uit het standaardwerk Auschwitz van Robert Jan van Pelt. Robert Jan van Pelt is een van de meest integere historici op het terrein van Auschwitz. Hij heeft de geschiedenis van de bouwtekeningen onderzocht.

Robert Jan van Pelt laat in zijn wetenschappelijke onderzoek zien dat de gaskamers inderdaad lijkenkelders waren en dat er gewoon gedoucht werd in Auschwitz. Ook toont Robert Jan van Pelt aan dat Auschwitz gebouwd is op particulier initiatief van IG-Farben en dat de SS daarbij symbiotisch betrokken was als ondersteuning en orde dienst. Zoals iedereen weet was IG-Farben het geesteskind van de Rothschild bankiersfamilie die ook Adolf Hitler betaald heeft en geagendeerd staat gekroond te worden als Koninklijke familie van groot Israël.

Al deze feiten blijken makkelijk uit Joodse en Zionistische geschriften waarmee Ronny Naftaniel bekend is en die hij aan het oog van het publiek ontrokken houdt. Middels valse aanklachten van antisemitisme tracht Ronny Naftaniel te voorkomen dat de geschriften bekend worden onder de massa. Zo staat Ronny Naftaniel aan de basis van de strafvervolging van een directe nakomeling van de eerstelijns slachtoffers van Auschwitz omdat deze de feiten openbaart zoals ze zijn middels hetzuur.nl en nazitruth.nl en holocaustles.nl. Ronny Naftaniel vindt namelijk dat de feiten openbaren over het terrorisme der Zionisten gelijkstaat aan antisemitisme.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus