U bent hier: Home / Strijd ISIS rechtmatig

Strijd ISIS rechtmatig

by J.L. de Kreek — last modified 23-11-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Het zuigt natuurlijk voor domrechts dat de strijd van ISIS tegen het westen ronduit rechtmatig is. Domrechts predikt dat in verband met 9/11 de strijd van domrechts tegen de Islam rechtmatig is terwijl iedereen weten kan dat er geen enkele feitelijke grondslag bestaat voor de aanname dat het instorten van de Ywin Touwers door de vliegtuigen veroorzaakt is. Domrechts doet alsof het verstand van domrechts meer inhoud heeft dan een strontvlieg en liegt de waarheid.

Het is niet alleen dat de aanslagen in de VS een totaal andere kring aan deelnemers moet kennen dan domrechts volhoudt, het is ook zo dat de gronden voor de oorlog in Irak onrechtmatig zijn en dat de hele nazorg in verband met die onrechtmatige agressie blijk geeft van extreme minachting van domrechts voor Moslims in Moslimlanden. 

De strijd van ISIS zal zich verplaatsen naar Nederland. Niet noodzakelijk namens ISIS, wel de doelstelling van de eliminatie van domrechts zal worden gerealiseerd in Nederland. Dus zij die juridisch gesloopt zullen worden zijn Jeannine Hennis, Balkenende, Verhagen Wilders, Matthijs van Nieuwkerk, Jort Kelder, GeenStijl, en nog wat van dat gespuis. De pogingen om domrechts middels aangiften en beklagprocedures tot staan te brengen heeft successen gekend hoewel domrechts nog altijd denkt dat het de dienst uit maakt in Nederland. 

2015 is een jaar waarin de pogingen om domrechts in kop en hiel te vermorzelen geïntensiveerd worden zullen. Domrechts weet helemaal niet aan de vorming van welke troepenmacht gewerkt wordt dus dat is lachen wanneer domrechts de wind van voren ontvangt. De kans is niet groot dat domrechts de machinaties ter eliminatie van domrechts overleeft. Dus Joshua Livestro gaat naar de gevangenis, net als Geert Wilders en Maxime Verhagen en Balkenende en Donner enzo. 

Het bestaat niet dat deze personen ongestraft hun leven uitzitten kunnen terwijl zij het fundament gelegd hebben voor de verwoesting van bevriende Naties en de bijpassende en overigens islamitische en dus Semitische bevolking. De kans is heel groot dat wanneer domrechts niet tot een staan gebracht wordt het oorlog met Rusland forceert. Omdat de Russen minstens zo hard vechten als de Europeanen of Amerikanen is dat niet verstandig van domrecht. 

De secretaresse van de VVD die namens het kabinet de staatsveiligheid in gevaar brengt kan beter met Poetin in bed kruipen dan het tegen hem opnemen want er wordt gehakt gemaakt van het blondje. Om ISIS fundamenteel te stuiten moet eerst domrechts gesloopt zijn. Dat is niet het werk van één persoon. Domrechts slopen in Nederland vereist grondtroepen en mannen en vrouwen in toga die ter zitting liederlijke taal uitslaan over de verdachten van domrechts. Wilders maakt goede kans op levenslang want hij heeft de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS vermoord

Zijn aanhouding krijg eis en weder dienende vorm in 2015. Alsdan dan weet ook Pritt en de rest van Geen Stijl hoe laat het is voor hen. Het risico dat ISIS of soortgelijken aanslagen komen plegen in Nederland is door schuld van domrechts extreem groot. Dat gebeurt misschien niet vandaag of morgen, de misdaden van Nederland in moslimlanden zullen Nederland nog eeuwen nagedragen worden indien vandaag niet rechtens met domrechts wordt afgerekend.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus