U bent hier: Home / Strop voor joden

Strop voor joden

by J.L. de Kreek — last modified 13-03-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Meeste Ashkenazische joden, in ieder geval de leidende Ashkenazische joden, zoals Lodewijk Asscher, hebben een bijzonder slechte invloed op de samenleving. Joden waren leidend in de slavenhandel. Dat Asscher te weinig bewust is van het feit dat zijn grootvader collaboreerde met de bezetter om andere joden te deporteren, kan aan de opvoeding verweten worden. De joden die bij en tijdens de Eerste Wereldoorlog en daarna Duitsland en Europa naar de afgrond gedragen hebben verdienen postuum alsnog de strop.

De hele geschiedenis over het zieke liegen, en bedreigen en manipuleren der joodse elite is ruim voldoende beschreven door Benjamim Freedman. Een succesvolle joodse zakenman in New York die na de Tweede Wereldoorlog afstand nam van het internationale jodendom. Als getuige die alles persoonlijk had meegemaakt vertelt hij in het Willard Hotel, Washington, D.C, 1961 de feiten zoals ze zijn. Freedman had persoonlijk kennis met Bernard Baruch, Samuel Untermyer, Woodrow Wilson, Franklin Roosevelt, Joseph Kennedy, John F. Kennedy, en vele andere movers en shakers uit onze tijd. 

Benjam Freedman vertelt gedetailleerd hoe het Duitse jodendom, de Zionisten, Duitsland verraadt in de Eerste Wereldoorlog. Duitsland had de Eerste Wereldoorlog zonder slag of stoot gewonnen in 1916. Binnen twee jaar. Niet alleen won het nominaal, het won 'overall'. De Duitse onderzeeërs, die een verrassing voor de wereld waren, hadden alle konvooien van de Atlantische Oceaan geveegd, en Groot-Brittannië stond voor gek zonder munitie voor de soldaten, die amper een week voedselvoorziening kregen - om daarna, te verhongering. 

De Duitsers boden Engeland aan over vrede te onderhandelen op wat juristen noemen een 'status quo ante' basis. Dat betekent: Laten we de oorlog afblazen en alles laten zoals het was voordat de oorlog begon.. Terwijl dat gaande was gingen de Duitse Zionisten, let wel Duitse (!) Zionisten, die de zionisten uit Oost-Europa vertegenwoordigde, naar het Britse Oorlogskabinet en zeiden: Kijk hier. U kunt deze oorlog nog winnen. U hoeft niet op te geven. U hoeft niet het vrede offer van de Duitsers te accepteren. U kunt deze oorlog winnen als de Verenigde Staten uw bondgenoot wordt. Door de Zionisten te beloven dat de Britten Palestina aan hen zouden geven hebben de Amerikaanse joden spoorslags de pro-Duitse houding omgekeerd in een anti-Duitse houding.

Eerst nadat de DUITSE en Amerikaanse joden zich in 1916 tegen de Duitsers keerde verloor Duitsland de Eerste Wereldoorlog. Nu, toen de oorlog voorbij was, en de Duitsers naar Parijs gingen, naar de Vredesconferentie van Parijs in 1919, waren daar 117 joden, als een delegatie van de joden. De joden in die vredesconferentie, die toen Duitsland in stukken sneden en Europa verkavelde onder al naties die een recht op een bepaald deel van het Europese grondgebied claimde, zeiden: Wat dacht je van Palestina voor ons? En produceerde, voor de eerste keer naar wetenschap van de Duitsers, de Balfour Verklaring. 

De Balfour Verklaring is de overeenkomst tussen Lionel Walter Rothschild en de Britse minister van Buitenlandse Zaken Arthur James Balfour. Deze overeenkomst is de opmaat naar de Tweede Wereldoorlog en het fundament van de oorlogen nu. Rothschild was in 1916 leider van de Zionisten, verondersteld vertegenwoordiger van joden én kwartiermaker van de verondersteld joodse Staat Israël. Iets minder dan twintig jaar eerder is door de Zionisten verveelvoudiging van vermogens en kroning als koninklijke prins van Israël beloofd wanneer de Rothschilds de door de Zionisten bedachte Endlösung ondersteunde. Dertig jaar later hebben de Rothschilds het bureau van Adolf Hitler gesponsord en de joden doen laten vergassen in de concentratiekampen waarvan zij juridisch eigenaar waren. Vandaag financieren zij de Knesset en VN. Deze Nazi's zijn verknocht met het Vaticaan en adviseur van Dijsselbloem

Benjamin Freedman vertelt ook dat toen de joden in maart 1933 Duitsland de oorlog verklaarde er in Duitsland geen jood was die last had van antisemitisme. Tot die tijd was geen haar op het hoofd van een jdailyexpress_march1933uph3.jpgood gekwetst in Duitsland. Er was geen lijden, er was geen honger, er was geen moord, er niets. West Europa was door de Franse Revolutie vrijwel vrij van antisemitisme. Desondanks wilde de Wereldconferentie van joden in Amsterdam in 1933 dat Duitsland zich aan de joden overgaf. In die tijd waren er, let wel, 80-90000000 Duitsers en er waren slechts 460.000 Joden in Duitsland. Minder dan een half procent van Duitsers waren joden. En toch, beheerste de joden de pers, ze beheerste het grootste deel van de economie, ze kochten praktisch alles op. Toen Duitsland in 1933 niet tegemoet wilde komen aan het dictaat van het internationale jodendom hebben deze joden van de wereld een heilige oorlog verklaard tegen Duitsland. Sinds 1933 zijn de joden bezig met een in hun ogen heilige strijd tegen de Duitsers. Met het oogmerk de Duitsers te verhongeren tot overgave. Wereldwijde te boycotten. Te vernietigen. De Ashkenazische leiders die na WOII bezit namen van Palestina zijn de schuldigen aan WOII en de Shoah. Zij moeten hun 'wiedergutmachung' nog voldoen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus