U bent hier: Home / Stunt voor Ronny Naftaniel

Stunt voor Ronny Naftaniel

by J.L. de Kreek — last modified 12-11-2013 17:50
Opgeslagen onder:

Er is een dikke vette juridische stunt voor Ronny Naftaniel in voorbereiding. De afgezwaaide Nederlandse oppersmurf van Zion. De grote Zionistische narcist van het Centrum Informatie Documentatie Internet wat gisteren afscheid genomen heeft van 36 jaar indoctrinatie en Zionistisch dictatorschap. Toevallig is Ronny Naftaniel niet de enige die kennis bezit over Joden, Zionisten, de Tweede Wereldoorlog, de Shoah, of het Joods Recht. Lenni Brenner weet daarvan veel meer dan Ronny Naftaniel en die schrijft als joodse historicus dat de Zionisten diepgaand met de Nazi's collaboreerde.

Ronny Naftaniel is een superleugenaar die minder dan de halve waarheid over de Jodenvervolging van 1940 – 1945 oreert. De Zionisten hebben zich van meet af het hardst ingezet voor de deportatie van àlle joden uit Europa. Iets minder dan zeventig jaar na dato zijn de sporen van de Zionistische leiders makkelijk na te gaan want er is in de loop der jaren heel veel door hen en over hen geschreven. Netjes is bijgehouden waar de Zionistische leiders geweest zijn wat er gezegd is tegen wie en wat de ideeën waren en ook is het verzet van de joodse gemeenschap genoteerd.

Ze'ev Jabotinsky. Die in Oost Europa stad en land afreist om regeringsleiders te betrekken bij het Zionistische plan tot de 'Endlösung der Judenfrage'. De rijke bibliotheek met Zionistische en Joodse geschriften is voor een functioneel deel beschikbaar op internet waardoor niet de hele wereld afgereisd hoeft te worden van archief naar archief om het plaatje compleet te krijgen. De eigen nationalistische idealen verheerlijkend hebben de Zionisten de wereld aangespoord de deportatie van alle Joden uit Europa te slikken als onderdeel van de joodse oorlog.

Ze'ev Jabotinsky heeft het in zijn werken voortgaand over de joodse oorlog en dat alle joden op aarde één front vormen. De joden in Nederland, Frankrijk, Duitsland in die tijd is niks gevraagd. De joden in Italië ook niet. Die hadden overigens grappig genoeg met de fascisten geen last van antisemitisme want dat was er niet in Italië tonen joodse bronnen aan, tot de Zionisten kwamen. Echt niet dat de Zionisten een petitie hebben gehouden onder joden met de vraag of ze allemaal 'ausgerottet' wilde worden om in Palestina de Arabieren te trotseren. Was het de joden gevraagd dan had de meerderheid der joden tegen gestemd. De Zionisten hebben een zeer agressieve strijd (aan)gevoerd tegen de weldenkende assimilerende en emanciperende joden.

In antisemitische superlatieven doet zionist Jabotinsky niet onder aan Hitler en hij toept hem zelfs veelvuldig over. De Zionisten zijn de superantisemieten waar de wereld de Tweede Wereldoorlog en de Shoah aan te danken heeft. Zij moeten de f*cking 'wiedergutmachung' nog voldoen en hun oorlogscriminelen moeten ook nog opgehangen worden net als bij de Duisters! Oh nee, doosstraf bestaat niet meer. De Joden hebben nooit ene reet aan de Zionisten gehad. De Joden zijn altijd tegen het Zionisme geweest. Dat is uitgebreid gedocumenteerd en wordt door Ronny Naftaniel nooit onder de neus van Rutger Castricum gewreven omdat Ronny Naftaniel ernstig ziek is in het hoofd en iedereen het zicht wil onthouden op de Zionistische hoofddaders.

Het is helemaal niet te veel gevraagd na die vervloekte Tweede Wereldoorlog even met elkaar accademisch te kijken wat er precies concreet gebeurt is en hoe het zo is gekomen. Als dan blijkt dat de Zionisten de grote miesgassers geweest zijn of geen zes miljoen Joden zijn vergast hebben de Zionisten nog wat goed te maken. Israël heeft als Natie op weg naar het heilige land Rotterdam gebombardeerd. Zion heeft de Duitsers op Polen en Nederland en Engeland en Frankrijk en Rusland afgestuurd. Ook heeft Zion de Polen, Engelsen, Russen en Fransen terug laten vechten. Allemaal onder commando van het geld van de puissant rijke joodse Rotschild bankiers. Zo hebben authentieke Zionistische bronnen in 1895 reeds vastgesteld!

Ronny Naftaniel, Esther Voet en de gehele kliek aan 15 miljoen Asjkenazim vergissen zich ernstig in de mate waarin nakomelingen van de joodse slachtoffers van Auschwitz het Zionistisch terrorisme tollereren. Alles wat Ronny Naftaniel en de zijnen liegen over de Tweede Wereldoorlog en de Shoah wordt zeer persoonlijk genomen en gezien als uiting van de Zionistische wil om de volgende Jodenvervolging net zo makkelijk te ondersteunen. Het joods kapitalisme heeft nooit een traan gelaten om de pogroms die het faciliteerde of waarvan het profiteerde. De gewelddadige geschiedenis der Zionisten laat generatie op generatie diepe pijnlijke sporen na in de joodse gemeenschap. Daaraan moet onmiddellijk een eind komen. Voor Zionisten is geen ruimte in de krib. Zij vertegenwoordigen het grote kwaad wat aan de basis staat van de gruwelijkste periode in de menselijke geschiedenis.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus