U bent hier: Home / Sybrand Buma grote christen terrorist

Sybrand Buma grote christen terrorist

by J.L. de Kreek — last modified 01-02-2015 13:50
Opgeslagen onder:

De 49 jarige protestant, jurist en CDA-leider Sybrand Buma wil dat mensen die volgens hem geradicaliseerd zijn en niet aangehouden kunnen worden zich melden bij de gemeente. Sybrand Buma is oorlogscrimineel. Als jurist kan hij weten dat zijn politieke akkoord voor de oorlog zonder geldige reden in Irak een zwaar oorlogsmisdrijf is. Omdat het oogmerk van zijn onrechtmatige agressie in Irak 'regiem change' is, moeten de oorlogsmisdaden van deze christen gekwalificeerd worden als terrorisme. Het door Buma gedoogde gebruik van DU-munitie in Irak heeft geleid tot genocide.

Jihadisten ervaren de strijd van het Westen in Moslimlanden als onderdeel van de ongerechtvaardigde christelijke kruistocht met moderne middelen tegen de Islam. Daarin hebben de Jihadisten gelijk. Het zijn allemaal christen die besloten hebben tot de onrechtmatige oorlog in Irak. Bush, Balkenende, Blair en Sybrand Buma. Op basis van de gelogen grondslag dat Moslims schuldig zijn aan de aanslagen in Amerika 11 september 2001. Sybrand Buma kan weten dat zijn politieke besluitvorming oorlogsmisdadig is omdat het Rapport van de Commissie Davids verschenen is.

Ook kan Sybrand Buma weten dat het excessief bombarderen van Irak met munitie van verarmd uranium vanzelfsprekend leidt tot genocide omdat uit Kamerstukken blijkt dat Sybrand Buma bekend is met de dodelijke dosis-effect-relatie van DU en dit heeft geaccepteerd. In minder charmante termen uitgedrukt is Sybrand Buma een compleet geradicaliseerd en een zieke 'fuck' die 'as soon as possible' uit het publieke domein verwijderd moet worden en gevangen gezet. Genocide in strafbaar gesteld met levenslange gevangenisstraf. Ook is genocide een misdrijf waarbij artikel 119 van de grondwet niet van toepassing is.

Sybrand Buma kan en mag, née moet door het Openbaar Ministerie 'as we speak' van zijn bed gelicht worden voor zijn eerste negentig dagen voorarrest zonder dat Sybrand Buma zelf tot zijn strafvervolging besloten heeft. Sybrand Buma is één van de christen terroristen in Nederland die de gemeenschap willens en wetens naar de afgrond draagt omdat de Christenheid de oneindige behoefte heeft ieder mens te kerstenen naar het evenbeeld van Sybrand Buma. Wanneer Sybrand Buma en de rest van de Christenheid niet snel de gerechte straf te incasseren krijgt voor de walgelijke misdrijven, riskeer Sybrand Buma een ouderwetse burgeroorlog waarbij de Beeldenstorm verbleekt.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus