U bent hier: Home / Sylvain Ephimenco zieke racist

Sylvain Ephimenco zieke racist

by J.L. de Kreek — last modified 18-01-2014 14:16
Opgeslagen onder:

Dat Sylvain Ephimenco, columnist van Trouw, een zieke racist of antisemiet is blijkt goed uit zijn tekst over Dieudonné en zijn reactie op de commotie rond hetzuur.nl. Zonder zich te verdiepen in de feiten ontkent hij dat het Zionisme het nieuwe Nazisme is met Israël als 'moederbedrijf', en stelt hij Zionisten op een lijn met Joden. Joden zijn geen groter verdriet te doen dan ze aan Zionisten gelijk te stellen.

Hautain schrijft racist Sylvain Ephimenco in Trouw dat hij een hele middag uitgetrokken heeft om zoveel mogelijk van Dieudonné op internet te bekijken. Hij vat de shows, interviews, persconferenties of tv-sketches samen als een denkbeeldige centrifuge vol vuile was. Volgens Sylvain Ephimenco is de eerste conclusie dat Dieudonné absoluut niet grappig is en dan niet vanwege zijn weerzinwekkende boodschap.

Sylvain Ephimenco heeft niet heel goed gezocht naar wat er allemaal van Dieudonné op internet te bekijken is. Ook heeft hij zich helemaal niet verdiept in Joden, het Jodendom, de Zionisten en de Shoah. Sylvain Ephimenco etaleert zijn racistische vooroordelen en praat de moderne Nazi's en hun moederbedrijf Israël na. Sylvain Ephimenco is onuitstaanbaar ziek in zijn hoofd. Wat moet er met zo'n man? Onmiddellijk met de racist op de vuist gaan omdat het zo'n hufter is, is polemisch niet gebruikelijk. 

Over de eigenaar van hetzuur.nl schrijft racist Sylvain Ephimenco: Dat De Kreek politici als Donner, Verhagen, Rouvoet of Hirsch Ballin 'massamoordenaars en plegers van genocide' noemt die 'mogelijk miljoenen mensen vermoorden', hoort bij de pathologie van de man. Als columnist van Trouw deze beschuldiging aan het adres van Donner, Verhagen, Rouvoet en Hirsch Ballin als pathologie wegzetten is eraan deelnemen. Zeker nu de strafbare feiten voor elke Lulletje Rozenwater makkelijk waar te nemen zijn. 

Ook schrijft Sylvain Ephimenco over De Kreek: de Jodenhaat die de man op al die sites propageert doet je van schaamte achterover vallen. Daarmee vraagt Sylvain Ephimenco welbeschouwd om een vuist diep in het gezicht. Sylvain Ephimenco wil een wit voetje halen bij de Nazi's van nu en verlaagt zich met hen tot het bashen van Joden zonder zich een spat te verdiepen in het Zionisme als de bron van het racisme, antisemitisme en fascisme. Sylvain Ephimenco weet helemaal niks van Joden. 

Wat hij etaleert heeft hij geïndoctrineerd gekregen op zijn school voor racisten. Hij is te hooghartig om de feiten na te speuren op internet. Belangrijke bronnen staan gewoon op internet. Nu al meer dan drie jaar want zo veel jaar is het bijna geleden dat Sylvain Ephimenco over hetzuur.nl schreef. Alle publicaties daarover en de verwijzing naar de authentieke documenten waaruit de waarheid van de feiten blijkt negeert hij. Wel hakt hij samen met de Nazi's op iedereen die de Zionisten te kijk zet zoals Dieudonné. 

Antizionisme is de kern van het Jodendom. Joden wordt geen groter plezier gedaan dan de Zionisten te doen laten oprotten. Het is een ziekte in het hoofd van Sylvain Ephimenco dat hij dit niet wenst te begrijpen en als een schoothondje de moderne nazi's ondersteunt in hun hetze tegen de waarheid. Als essayist neemt Sylvain Ephimenco uitgesproken anti-Joodse standpunten in ten aanzien van Zionisme, antisemitisme en wat daartegen te doen. Sylvain Ephimenco kan wat De Kreek betreft spreekwoordelijk aan het gas, of née, liever écht.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus