U bent hier: Home / Symbiotische samenwerking Zionisten en Nazi's

Symbiotische samenwerking Zionisten en Nazi's

by J.L. de Kreek — last modified 03-10-2014 06:00
Opgeslagen onder:

De Zionisten en de Nazi's van Adolf Hitler hebben diepgaand op door de Zionisten gezochte wijze samengewerkt. Bij en tijdens de Tweede Wereldoorlog was Europa vergeven van de Zionistische militairen, milities en agenten met en zonder uniform die aan de kanten van alle strijdende partijen manipuleerde om het gedroomde Zionistische doel van een Joden vrij Europa te volbrengen. De blauwdruk voor de Tweede Wereldoorlog en de Shoah is gemaakt door Zionisten.

Zionisten hebben Hitler geïnspireerd en betaald om in Europa een gewelddadige revolutie te beginnen. Het concentratiekamp Auschwitz waar verondersteld vier miljoen Joden vergast zijn is gebouwd op particulier initiatief van een onderneming van de financier van Adolf Hitler die ook sponsor van de Knesset is. De familie Rothschild, Rockefeller en de Koninklijke Shell hebben aan Adolf Hitler zijn oorlogskapitaal betaald om de Fransen een hak te zetten in verband met Versailles en Europa te ontdoen van de socialisten, communisten en Joden.

 

Er is vandaag knallende ruzie tussen aan de ene kant in ieder geval één nakomeling van een in Auschwitz gebrandofferde familie Joden die eerst na eigen onderzoek gestuit is op de authentieke historische documenten die klip en klaar bewijzen dat de Zionistische helden van Geert Wilders de kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah, en aan de andere kant Esther Voet van het Centrum Informatie Documentatie Israël. Esther Voet is zo'n karakterloze Zionist die niet wil dat het publiek weet dat de Zionisten vuist diep in de 'Scheißer' van Adolf Hitler zaten. De oprichters van Israël zijn de grote schuldigen aan de Tweede Wereldoorlog en het escaleren van de Eerste Wereldoorlog na 1916.

 

Al vanaf 1897 prediken de Zionisten om het hardst dat er een Jodenprobleem is wat totaal opgelost moet worden. Herzl, de held van Wilders, schrijft het allemaal zelf in duizenden pagina's tekst die nóóit besproken worden bij en tijdens het Holocaustonderwijs. Teksten van Herzl en Jabotinsky de andere held van Wilders staan gescand op Internet. Esther Voet doet er alles aan ze van het net te krijgen door het eerlijke Joodse geluid over de diepgaande symbiose tussen de Zionisten en Nazi's als antisemitisch en Jodenhaat aan te geven bij het Openbaar Ministerie. Niet alleen dat. Ook dreigen haar handlangers met 'dire consequences' wanneer het eerlijke Joodse geluid over de schuld van de Zionisten aan de genocide op de Joden niet ten titel van antisemitisme vervolgd wordt.

 

Joden en Zionisten staan lijnrecht tegen over elkaar. Het zijn twee extreme niet te verenigen uitersten. Zionisten zijn nooit Joden geweest. Zij hebben de Joodse identiteit gestolen om iedereen in een waan te plaatsen en de voedingsbodem te leveren voor de Holocaust van Hitler. Er is geen sprake van dat bovenstaande nog ter discussie staat. Het zijn de feiten waarop gehandeld wordt. Alle Zionisten worden gezien als handlangers van de Nazi's ook die van vandaag omdat ze eraan bijdragen dat niemand weet dat Hitler en Eichmann persoonlijk compleet en volledig in de ban van het Zionisme waren.

 

Oude tradities komen tot leven, de traditie van het verzet in 1940-1945. In het strafrecht bestaat géén eenduidigheid over het recht op verzet. Ieder weldenkend mens zal het er hartelijk over eens zijn dat het bedrog van de Zionisten dermate hufterig is dat iedereen hen schaamteloos in de bek schijten kan en mag. Wilders is één van de aanstormende Neonazi's die zijn ware karakter amper weet te verbergen. Esther Voet is zich meer dan voor de volle 100% bewust van het gevaar wat Wilders is voor de Joodse gemeenschap. Zij wil dat omdat het haar ego bevredigt als Grote Hoer der Zionisten die doet alsof ze een zielig Joods prinsjes is wat beschermd moet worden tegen het antisemitisch kwaad.

 

Joden willen wraak op Auschwitz en Joden weten dat de Zionisten de grote schuldigen zijn dus Joden worden militant en doorbreken handelingsverlegenheid. Omdat de Zionisten ook de magistratuur bedreigen met 'dire consequences' wanneer de Joodse waarheid over de Holocaust erkend wordt is er domweg bloed aan de paal en wordt serieus overwogen Ester Voet en haar Hoeren bij wijze van burgerarrest aan te houden en over te brengen naar het Politiebureau voor verhoor.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus