U bent hier: Home / Syndicaat van Aristocraten

Syndicaat van Aristocraten

by J.L. de Kreek — last modified 06-10-2016 20:56
Opgeslagen onder:

De Tweede Wereldoorlog, de Jodenvervolging, de aanslagen in de VS 11 september 2001, mogelijk de aanslag op de MH17 en het referendumbedrog van Jan Roos en Thierry Baudet zijn misdrijven van een Syndicaat van Aristocraten en hun vazallen. Exact is te bepalen wie van dit syndicaat het creatieve brein achter de Holocaust is en wie van dit syndicaat Hitler betaald heeft en Auschwitz in bezit had toen daar Joden ritueel in rook zijn opgegaan onder goedkeurend toezicht van Priesters van Zion.

Meeste mensen weten niet dat een prominent lid of ondersteuner van het Syndicaat van Aristocraten de geestelijke vader is van de Holocaust en dat hij zijn plannen in 1895 aan de 'familienrat' van het Syndicaat heeft overgebracht. De Telegraaf en het Nieuw Israëlitisch Weekblad collaboreren in ieder geval sinds 1924 met dit syndicaat om de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust te laten plaatsvinden en na de oorlog iedereen te doen geloven dat de Duitsers hoofdverantwoordelijk zijn.

Hitler is net zo verantwoordelijk voor antisemitisme als Napoleon voor het buskruit. Het antisemitisme is door het Syndicaat van Aristocraten (weder) opgewekt nadat de Franse Revolutie en de mensenrechten en democratie het antisemitisme liet verdampen. Het Syndicaat van Aristocraten bestaat uit families die vroeger de dienst uitmaakte op aarde, en door de Franse Revolutie macht en vermogen verloren aan burgerij en de Staat. Het Syndicaat van Aristocraten wil de macht hersteld in de oude staat en ambieert een grote reconstructie van ouderwets aristocratisch wereldbestuur.

Dit aristocratisch wereldbestuur zal onder leiding komen te staan van het wereldhuis van de familie Rothschild. De Tweede Wereldoorlog en de Holocaust draait om machtsverkrijging en zelfverrijking van deze familie. De familie Holocaust, eh Rothschild, commandeerde de grote machten met hun bezit, ondanks tegenstrijdige belangen van de deelnemende naties. De Holocaust is een familie gebeurtenis waarbij de familie Rothschild andere familie volledig in rook liet opgaan als verzoenende sluitstuk van de Endlösung der Judenfrage waarvoor de held van Geert Wilders in 1895 het fundament heeft gelegd.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus