U bent hier: Home / Tarik Z. heeft gelijk

Tarik Z. heeft gelijk

by J.L. de Kreek — last modified 19-06-2015 13:55
Opgeslagen onder:

Tarik Z en zijn advocaat hebben gelijk. Er is geen sprake van gijzeling. Iedereen mag wat Tarik Z. deed om de samenleving te verdedigen tegen het onmiddellijk dreigend gevaar van de NOS. Makers van de mainstream media zijn niet geïnteresseerd in waarheid of feiten. Zij delen alleen de boodschappen met het publiek die overeenkomen met het gedachtegoed van de groep van makers.

Het noemt zichzelf het “rechtse geluid” of VARA of the Postonline of Jalta of GeenStijl. Opzettelijk leugenachtig en agressief in de omgang, ronduit bedreigend, en boodschappers mishandelend die de waarheid en de feiten over de terroristen aan tafel van de Wereld Draait Door de redactie op een presenteer blaadje aanleveren.

GeenStijl heeft van nodeloos kwetsen bedrijf en gewoonte gemaakt en noemt dat journalistiek. De omroepen en journalisten van Nederland zijn schuldig aan ondersteuning van oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden. Zoals bij de Telegraaf in oorlogstijd. Compleet naar de idee van de prominente journalist die in 1897 reeds de 'Endlösung der Judenfrage' op de internationale agenda gezet heeft.

De Telegraaf weet al heel lang over de Nazi-feiten van de vooroorlogse helden van Wilders omdat het ver voor de oorlog reeds betrokken was bij de propaganda van hun volgers in der tijd. De aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 bouwen voort op het succes van de Nazi's in de Tweede Wereldoorlog. Iedereen denkt dat Europa verlost is van de Nazi's terwijl de Amerikaanse Nazi's de macht van de Duitse Nazi's hebben overgenomen.

Tarik Z. heeft een scherp oog voor feiten. Hij zoekt naar de waarheid en ontdekt dat de NOS ronduit extreem corrupt is. Tarik Z ontmaskert een extreem gevaarlijke terroristische organisatie. Tarik Z. is niet de enige die tot zijn oordeel komt. Ook Micha Kat en anderen zien de corruptie bij de publieke omroepen in een oogopslag. Schandalig dat de medewerkers nog vrij rondlopen mogen de samenleving gijzelend met hun propaganda voor een terroristische organisatie en het verhelen van de feiten die leiden tot verhindering van hun terrorisme gerelateerde en internationale misdrijven.

 

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus