U bent hier: Home / Tarik Z heeft gelijk: 911 inside job

Tarik Z heeft gelijk: 911 inside job

by J.L. de Kreek — last modified 31-01-2015 12:00
Opgeslagen onder:

In een artikel over held Tarik Z. vinden propagandisten van het Algemeen Dagblad het vreemd dat de 19 jarige Tarik Z. op school een werkstuk schreef over dat 9/11 een inside job was, dat de Amerikanen het dus zelf hebben gedaan. Tarik Z studeert scheikunde. Hij is een beta-wetenschapper. Elke debutant beta-wetenschapper kan aan de beelden van het instorten van de torens van de Twin Towers zien dat de instorting niet door de vliegtuigen veroorzaakt kán zijn.

Er zijn inmiddels talrijke deskundige geweest die hun analyse van het instorten van de torens van de Twin Towers gedeeld hebben met de wereld. Op de website www.ae911truth.org staat voor iedereen te begrijpen door architecten en ingenieurs beschreven dat en waarom de vliegtuigen niet de oorzaak kunnen zijn van het instorten van de torens van de Twin Towers. Actie is een tegenovergestelde reactie. De wet van behoud van impuls. Onbreekbare natuurwetten die zich verzetten tegen de officiële opinie van autoriteiten.

De architecten en ingenieurs die deze informatie verspreiden zijn ook de mensen die dagelijks gebouwen als de torens van de Twin Towers ontwerpen en laten bouwen of anderszins bij de bouw van zulke gebouwen betrokken zijn. De architecten en ingenieurs zijn de mensen die het weten kunnen. Aan de hand van staande dat wil zeggen onbetwiste natuurkundige principes is eenvoudig inzichtelijk gemaakt dat er een fundamenteel andere oorzaak geweest moet zijn die de torens van de Twin Towers heeft laten instorten. Als er iemand een waan bezit is dat de Nederlandse hoernalist en meer in het bijzonder de NOS.

Het hoe en waarom van het instorten van de torens van de Twin Towers staat ook eenvoudig uitgelegd op www.goedenieuws.nl. Anders dan Tarik Z. wordt toegeschreven is de waanstoornis bij de journalistiek niet een echte waanstoornis. De berichtgeving over het instorten van de torens van de Twin Towers en de daarop volgende reacties van de internationale politiek waaronder de Nederlandse is ronduit terrorisme gerelateerd. De Nederlandse journalistiek publiceert niet alleen de grootst mogelijke flauwekul over de aanslagen in de VS 11 september 2001, het zit ook vuistdiep in de terroristische groep die het verzorgd heeft.

Het is inmiddels veertien jaar geleden dat de torens van de Twin Towers zijn ingestort. In al die jaren zijn er veel mensen geweest die de best hebben gedaan de journalisten van de MSN de ogen te openen. In plaats dat er serieus gekeken wordt naar de feiten voert de Nederlandse journalistiek een ongekend hufterige hetze tegen een ieder die een andere mening heeft dan die van de ondeskundige aan het terrorisme gelieerde journalisten in Nederland.

Niet alleen de berichtgeving over de aanslagen 11 september 2001 is op handen van de internationale terroristen in de westerse politiek. Ook de berichtgeving over de oorlog in Irak, Libië, Afghanistan, Syrië, de situatie in Israël, Charlie Hebdo, Oekraïne, jeugdzorg, is allemaal gecorrumpeerd door journalisten die geen enkele bereidheid tonen tot belangstelling in de waarheid van de feiten. Leugens, intimideren, lasterlijke aanklachten en ronduit verzaken van de journalistieke verantwoordelijkheid is de samengevatte prestatie van de Nederlandse journalistiek. Tarik Z. heeft gelijk. De NOS moet gesloopt worden.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus