U bent hier: Home / Tarik Z = held

Tarik Z = held

by J.L. de Kreek — last modified 30-01-2015 14:20
Opgeslagen onder:

Tarik Z. die gisteren het NOS-journaal uit de lucht hield met een vuurwapen van hout kan nog niet worden afgeschreven als held. Kijk naar zijn klachten over de media. Het middel wat hij kiest en de schade die hij niet gemaakt heeft. Het werk van Tarik Z imponeert als heldendaad. De laatste jaren was Tarik Z bezig met theorieën over complotten, vrijmetselarij en New World Order – een theorie over een geheime elite die de wereld bestuurt. Dat zouden álle journalisten moeten doen. Zij dienen de terroristische elite.

De eerste verdediging voor Tarik Z. is dat hij met proportionele middelen handelde om de samenleving in het algemeen te verdedigen tegen het terrorisme in de Nederlandse journalistiek. Geboden door de noodzakelijke verdediging van eigen of eens anders lijf, eerbaarheid of goed tegen ogenblikkelijke, wederrechtelijke aanranding van de NOS. Het imponeert niet strafbaar wat Tarik Z gedaan heeft afgezet tegen de misdrijven en slachtoffers en schade waarvoor de Nederlandse journalistiek en media in het algemeen en NOS in het bijzonder mede verantwoordelijk is. Negentien jaar is Tarik Z. Hij was net geen peuter meer toen de aanslagen 11 september 2001 plaatsvonden. Hij zal het gezien hebben. In al de jaren daarna is hij via alle kanalen willens en wetens voorgelogen door de NOS en collega's over misschien wel alles wat een ieder bepaaldelijk aangaat.

Zij die er als eerste voor zorg moeten dragen dat burgers juist geïnformeerd zijn over algemene en specifieke feiten, de journalisten, falen op liederlijke wijze. De journalistieke rechten en platforms en zendtijd bezittend waarmee de feiten naar buiten gebracht kunnen en moeten worden. De professionele propaganda van de Nederlandse mainstream journalistiek gaat werkelijk over alles. AIDS. Jeugdbescherming. Demmink. Oekraïne. Irak. Holocaust. Er is op de roddels en achterklap na welhaast geen enkel bericht in de massa media wat gebaseerd is op betrouwbare bronnen. Pontificaal gaan Geen Stijl, Telegraaf en NOS ervan uit dat de bullshit over 911 waarheid is. Geen enkele bereidheid tot verdieping in de deskundige rapportages die klip en klaar bewijzen dat het instorten van de torens van de Twin Towers gecontroleerde sloop moet zijn. Al die knapen van GS hebben school gehad of aan de brommer gesleuteld.

Omdat de Nederlandse mainstream journalistiek en massa media embedded is in het internationaal terrorisme van de 'power elite' is een ieder vanzelfsprekend bevoegd de NOS ludiek te overvallen met nep-vuurwapens en het te dwingen zich podverdomde nú op te heffen. Niemand heeft wat gehad aan de NOS afgelopen vijftien jaar. De genocide in Irak wordt niet openbaar gemaakt door de NOS. Ook het feit dat de helden van Wilders de grote kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust houdt de NOS buiten de berichtgeving. De sociale media wint op alle terreinen van de waarheidsvinding en berichtgeving. Beter is om voor de waarheid de MSM te mijden als de pest want het is vergif. Nederlandse militairen worden doelbewust in gevaar gebracht door de negativiteit van Geert Wilders en al de parasieten van de media eisen de vrije meningsuiting op om collectief de tegenstander aan te hitsen tot geweld tegen het Westen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus