U bent hier: Home / Tarik Z. sloopt NOS

Tarik Z. sloopt NOS

by J.L. de Kreek — last modified 03-07-2015 15:25
Opgeslagen onder:

Het is niet makkelijk. Hij moet er diep voor gaan. Hij zal ook echt stuk zitten. Tarik Z. De sloper van de NOS. Tarik Z. heeft gelijk. De NOS is een criminele organisatie wat hele zware strafbare feiten ondersteunt. In die context mag het gewoon wat Tarik Z. gedaan heeft. De NOS zijn professionals. Waarom nog niet integraal de video van de Architects and Engineers for 9/11 Truth via alle zenders uitgezonden? Waarom zo veel verzet van de MSM tegen de waarheid en feiten? Ook praten over Joris Demmink is moeilijk voor de MSM. Dat is verdacht!

90% van de Amerikaanse media is in bezit van Hollywood. Hollywood is in bezit van personen die hun tijd gegeven hebben aan het bedenken van het live scenario voor de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001. Alles was 'staged'. De Twin Towers waren 'enhanced'. Wat iedereen gezien heeft door ogen van bij meerderheid de Amerikaanse media kan in het echt helemaal nooit voltrokken zijn zonder voorafgaande 'enhancemend' en/of 'staging'. Die aanslagen zijn een scene op het podium van het grote theater van de kruistocht waaraan Geert Wilders, de Telegraaf, de Zionisten, Hans Jansen en de Papen van het Vaticaan ook deelnemen.

Ook de familie Rothschild speelt een hoofdrol in verband met de aanslagen 11 september 2001 want dit is de familie die middels hun geld de legers der grote machten commandeert en iedereen is voor vrede van hen afhankelijk. Zij spelen zichzelf de hoofdrol toe als aanstaande koninklijke familie van alle Joden. De geschiedenis zoals deze zich in werkelijkheid heeft afgespeeld sinds pak'm beet 1897 is radicaal anders dan iedereen onderwezen krijgt. Het onderwijs op specifiek het terrein van Joden, Zionisme, WOII en Holocaust is volledig gecorrumpeerd ten gevolge van het terrorisme gerelateerde bedrog en organisatie van de helden van Geert Wilders en hun volgers.

De Verenigde Staten van Amerika zijn gegijzeld door een virulent racistische en antisemitische militaire junta met cellen overal op aarde. Soldaten daarvan manifesteren zich reeds als de SS en zijn mogelijk betrokken bij de aanslag op de MH17. Deze militaire junta ondersteunt een 'corporate oligargy' waaraan in ieder geval de grote Amerikaanse bedrijven deelnemen en wat wereldmacht naar zich toetrekken zal naar aanleiding van de zelf veroorzaakte chaos op aarde. De economische sloop van Griekenland is om het land goedkoop te maken voor de rijken om zaken op te kopen. Dit is wat Micha Kat van klokkenluideronline.is en nu revolutionaironline.com als de Nieuwe Wereldorde kwalificeert. Hij mag het niet zeggen van Marcel Gelauff van de NOS want dan krijgt hij tien maanden onvoorwaardelijk cel voor belediging.

Er is niks nieuw aan deze wereldorde. Het is de oude wereldorde die door de algemene klinische rechten van de Franse Revolutie macht zag verdampen en die macht nu wel gevoegelijk terug aan het grijpen is met 'inside jobs' en proxy oorlogen. ISIS is Israël én Amerika! Hitler was Israël én Amerika! De blanke zelf geabsorbeerde roodnekken die het lynchen niet laten kunnen en zich in de luwte van de Holocaustfraude hebben opgemaakt voor de volgende stap op weg naar dictatuur voor de elite. Europa verpaupert precies volgens het model wat de Zionisten ook na 1897 toepaste toen de held van Wilders dit op de agenda had gezet.

Zionisten bedreigen magistraten terrorisme gerelateerd om niet het scherpe onderscheid te maken tussen Zionisten en Joden, en niet te kijken naar de waarheid en de feiten in verband met de aanslagen in de Verenigde Staten 11 september 2001. Het moment dat in Nederland in rechte komt vast te staan dat die aanslagen een 'facking inside job' zijn weet Gelauff dat hij dertig jaar tot levenslang tegen zich zal horen eisen. Het is allemaal niet moeilijk te zien of te begrijpen. Niemand hoeft door geleerd te hebben om te doorzien dat de NOS een diep zieke en corrupte organisatie en dat wat Tarik. Z deed gewoon een enorm goede 'practical joke' en/of 'candit cammera' is.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus