U bent hier: Home / Tekenen van Satan

Tekenen van Satan

by J.L. de Kreek — last modified 30-06-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Toen de grote Zionistische held van Geert Wilders de wetten van zijn organisatie vaststelde en daarin bepaalde dat Joodse rijkdommen geliquideerd en Joden vernietigd moesten worden is het begin van de “tijd van het einde” begonnen. Toen is ook Jezus zijn regeerperiode begon met een oorlogvoering tegen Satan, die toen met zijn demonen uit de hemel naar de aarde geworpen is.

Dat de grote Zionistische helden van Wilders de meest rabiate satanaanbidders zijn kunnen ook Esther Voet en die andere Zionisten met hun Jodensterren om hun nek begrijpen. Het vreemde aan de Zionisten is dat zij de Joden helemaal niet verlossen van anti-semitisme. In 1897 constateren de Zionisten dat het bijna gedaan is met het antisemitisme. Ook pal voor de Tweede Wereldoorlog zien zij dat het antisemitisme in West Europa welhaast verdampt is.

De grote held Jabotinsky van Wilders schrijft in 1940 in 'the Jewish War Front' over Italië:

It is not enough to say that its people, for half a century at least, had genuinely forgotten all about discriminating against Jews they actually lost all interest in noticing who was a Jew and who wasn't.

Tevens schrijft hij over 'the Great Reconstruction' die uitgevoerd moet worden als doel van zijn oorlog. Hij schrijft over het loslaten van Het Beest. Jabotinsky schrijft over:

...the important organic role of the Jew-hunting in the growth of progress of the Armageddon monster.

Voorst zeggen de Joden dat de ideologie van de helden van Wilders niks te maken heeft met Joden of Jodendom en dat de Nazi-propaganda gebaseerd was op wat de helden van Wilders zeiden. De protocollen van de oprichtingsvergadering van vereniging Erez Israël (Basel 1897) noteren onder voorzitterschap van de Zionistische held van Wilders het volgende over Duitsland:

Ook staat er:

Niemand kan ontkennen dat de Zionisten in deze tekst uit de officiële protocollen van het Eerste Zionistische Congres te Basel 1897 de mensenrechten en de filosofie van Rousseau belachelijk maken. De Zionisten zijn niet tevreden met de klinische gelijkheid tussen mensen. De idee dat Joden mensenrechten hebben omdat het mensen zijn bevalt hen niet. Er wordt over geklaagd dat in Frankrijk de gelijke berechting van Joden verkondigd wordt omdat de logica dit vordert en niet uit broederlijkheid voor de Joden. Het staat er echt. De Zionisten klagen over principieel gedoe. Ook schrijven de Zionisten:

Daarvan zakt uw broek af.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus