U bent hier: Home / Telegraaf liegt over Jodenvervolging

Telegraaf liegt over Jodenvervolging

by J.L. de Kreek — last modified 11-01-2016 14:20
Opgeslagen onder:

Pauperkrant de Telegraaf -liegen kunnen we allemaal- liegt 'bige time' over de eigen sleutelrol bij de deportatie en vernietiging van meer dan honderdtien duizend Nederlandse Joden in de Tweede Wereldoorlog. Ook liegt het grote tijd over het feit dat de held van Wilders de geestelijk vader is van de Tweede Wereldoorlog, de Holocaust en de Exodus, inclusief antisemieten, treinen, kampen en ritueel brandoffer.

Telegraaf liegt ook over de omvang van de genocide op de Joden. De organisatie van de helden van Wilders is er niet in geslaagd de gedroomde zes miljoen Joden volledig in rook te laten opgaan door de schoorstenen van de onderneming van de familie van de patroon van de helden van Wilders. De Telegraaf liegt over de partners die magistraten terrorisme gerelateerd bedreigen om de Holocaustfraude te ontkennen.

Tevens liegt de Telegraaf over de aanslagen in de VS 11 september 2001. Over de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide van de Nederlandse politiek in Moslimlanden en de schuld van Wilders en GeenStijl aan verhoogde terreurdreiging en het sneuvelen van Nederlandse en NATO militairen en grote schade aan Nederland militair materiaal waaronder legervoertuigen.

Voorts liegt de Telegraaf over het grootschalige geïnstitutionaliseerde kindermisbruik in Nederland door ambtenaren van het Ministerie van Veiligheid en Justitie of de grote aantallen minderjarigen die ten titel van kinderbescherming gedwongen verdwijnen in Nederland. Daarnaast liegt de Telegraaf over het bedrog van GeenPeil. Het risico bestaat dat de terroristische organisatie waarvan de Telegraaf in ieder geval sinds 1923 deel uitmaakt ook verantwoordelijk is voor de aanslag op de MH17.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus