U bent hier: Home / Telegraaf naait Nederland

Telegraaf naait Nederland

by J.L. de Kreek — last modified 07-12-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Al die journalisten of mediapersoonlijkheden die nu vers de politiek instappen zijn afkomstig van de Telegraaf Media Groep. Roos, Dijkgraaf, Nijman. Deze personen hebben hun rol in de vorige dienstbetrekking bij TMG misbruikt om feiten te liegen en waarheid te verdraaien in het belang van de terroristische organisatie van de helden van Geert Wilders. GeenStijl noemt dit “tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsen”.

De Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn door hele andere personen voorbereid dan de meeste mensen weten, de nieuwe generatie van deze groep heeft de aanslagen in de VS 11 september 2001 laten plegen. De Telegraaf werkt in ieder geval sinds 1922 voor de groep van de Nazihelden van Geert Wilders. Dat meeste mensen niet weten dat de helden van Wilders oppernazi's zijn komt door het bedrog van de Telegraaf Media Groep. 

Had de Telegraaf journalistiek bedreven en geen propaganda voor de terroristische organisatie van de helden van Geert Wilders dan had het in 1922 en 1924 uitgebreid pagina breed gepubliceerd dat uit de dagboeken van de journalist en leider der Zionisten blijkt dat hij een verbond heeft gesloten met de antisemieten om de Joden te laten vervolgen, hun eigendommen te executeren, ze te laten vermoorden, ze als slaven te laten werken en dat hij de discussie over de Endlösung heeft losgemaakt en meer antisemitisme ambieert.

Anno 2016 is de Telegraaf Media Groep niet bereid te erkennen dat het inderdaad zo lijkt dat Theodor Herzl en niet Adolf Hitler het creatief brein is van de Holocaust. De Telegraaf voert een hetze tegen de Joodse journalist Micha Kat omdat hij de criminele organisatie van de Telegraaf ontmaskert. Alle medewerkers van de Telegraaf Media Groep liegen ook over de aanslagen in de VS 11 september 2001 en de schuld van Wilders aan verhoogde terreurdreiging en sneuvelen van Nederlandse top militairen. Al deze journalisten zijn alsnog gezakt voor hun examens middelbare school.

Iedereen kan zien dat de vliegtuigen geen vliegtuigen geweest kunnen zijn omdat de vliegtuigen zich niet gedroegen als vliegtuigen bij en tijdens de botsing met de stalen torens van de Twin Towers. Ook het instorten van de torens van de Twin Towers kan niet door de vliegtuigen veroorzaakt zijn want ordinaire Boeings van dit type bezitten op het oog reeds daarvoor veel te weinig impuls of massa. De massa van de vliegtuigen is in combinatie met de snelheid en de brand krachtig genoeg om de massa van de stalen torens te laten instorten wil de Telegraaf Media Groep Media ieder laten geloven. Misschien dat de Telegraaf niet weet wat het woord “staal” in deze context betekent.

Mensen die het hebben over de leugens van de Telegraaf Media Groep wordt complotdenken verweten. Dat is het handige argument van zij die complotten beramen tegen zij die hun complotten ontdekken. De Telegraaf Media Groep is betrokken bij georganiseerd internationaal terrorisme. Het is dit in ieder geval sinds 1922. De Telegraaf had de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust kunnen voorkomen als de journalisten in 1922 en 1924 gewoon eerlijk waren geweest over wat er écht te lezen staat in de dagboeken van de held van Geert Wilders. Ook lijkt de Telegraaf Media Groep dienstbaar te zijn aan een criminele organisatie van ambtenaren wat ten titel van kinderbescherming minderjarigen gedwongen laat verdwijnen voor geld of ander misbruik en waaraan Joris Demmink leiding heeft gegeven als secretaris-generaal van justitie.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus