U bent hier: Home / Telegraaf terroristische organisaties

Telegraaf terroristische organisaties

by J.L. de Kreek — last modified 04-11-2015 10:25
Opgeslagen onder:

De journalisten van de Telegraaf waaronder begrepen het personeel van GeenStijl levert in ieder geval sinds 1922 propaganda aan de terroristische organisatie van de helden van Wilders. Deze helden zijn de architecten van de Holocaust en wegbereiders van Hitler en de gaskamers. Het plan van de helden van Wilders is om democratie en mensenrechten af te schaffen om te beginnen voor de Joden en minderheden te separeren om te beginnen met de Joden.

Aan het begin van het eerste kwartaal van de 21 ste eeuw nemen de journalisten en verslaggevers van de Telegraaf deel aan de terroristische organisatie die verantwoordelijk is voor de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 en gewelddadige 'regime change' in Irak andere moslimlanden. Ook nemen de journalisten en verslaggevers van de Telegraaf deel aan genocide op Semieten in Moslimlanden. De medewerkers van de Telegraaf en de volgers van de helden van Wilders zijn na de Tweede Wereldoorlog doorgegaan met het beramen en laten plegen van volkerenmoord op Semieten.

De terroristische organisatie van de medewerkers van de Telegraaf en de volgers van de helden van Wilders is nooit adequaat geruimd. Na de oorlog zijn feitelijk slechts de 'lesser Nazi's' vervolgd. De grote bazen die Hitler hebben groot gemaakt zijn altijd aan de macht gebleven en hebben kunnen voortbouwen op de terroristische en genocidale plannen van de helden van Wilders. De Telegraaf ondersteunt aanslagen op de democratische rechtsstaat en pleegt fraude om een referendum te krijgen in verband met het Associatie-verdrag met Oekraïne en verzwijgt dat de Telegraaf mogelijk direct of indirect betrokken is bij de groep die de aanslag op de MH7 beraamd heeft en/of liet plegen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus