U bent hier: Home / Terrorisme in Nederland

Terrorisme in Nederland

by J.L. de Kreek — last modified 20-06-2014 17:42
Opgeslagen onder:

Er dreigt een golf van terrorisme naar Nederland te komen. Het is dichterbij dan iedereen denkt. Dit is het causale gevolg van de oorlog zonder geldige reden in Irak en het christen terrorisme en de genocide van westerse politici daar. Irak wordt al twintig jaar welhaast onafgebroken gebombardeerd met kernafval. Alle politici in Nederland zijn bekend met de dodelijke dosis-effect-relatie van munitie van Verarmd Uranium

ISIS komt nu wraak nemen in Nederland. Het loopt zich warm in Irak. Door het slachten van broeders en zusters laat ISIS zien niet bang te zijn in Nederland huis te houden. Om te beginnen bij Geert Wilders persoonlijk. Geert Wilders is kwartiermaker van de Derde Wereldoorlog. Zijn helden waren kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog.

 

Geert Wilders wil ook ouderwets Jodenvervolging. Dat is te zien aan zijn helden en de foute vrienden die hij heeft. Het Zionisme staat in vereniging met de Katholieken aan de basis van WOII en de Shoah. Hitler, Wilders, Breivik, arabist Hans Jansen zijn kruisvaarders in dezelfde kruistocht. Het werk van Wilders is de voortzetting van het Nazi-bestuur wat feitelijk door Zionisten geleid is.

 

Wilders heeft met zijn FITNA schuld aan de verhoogde terreurdreiging in Nederland, en de dood van twee militairen. Markten. Pleinen. Alles waar mensen verzamelen wordt in ernstige mate bedreigd door Geert Wilders. Zijn Zionistische vrienden bij het Meldpunt Discriminatie Internet voorkomen met terroristische dreigingen aan het adres van de magistratuur dat een ieder zicht krijgt op de Nazi-praktijken van de helden van Geert Wilders. Wat er nu te gebeuren staat is dat in de eerste plaats de terroristen in de Nederlandse politiek en media rechtens uitgeschakeld worden. Sybrand Buruma. André Rouvoet en ook Femke Halsema.

 

Heel de Nederlandse politiek levert reeds decennia willens en wetens ondersteuning aan de genocide van bondgenoten in Irak. Excessief bombarderen met munitie van verarmd uranium is opzet tot genocide. De munitie op zichzelf is dermate ontwikkeld dat het bij lokaal gebruik geen schade levert voor de gezondheid van de strijdkrachten. Excessief gebruik in Irak. Of het nu in bewoonde gebieden of in de woestijn wordt gebruikt levert gegarandeerd dodelijke leefomstandigheden voor de bevolking. Dat is uitgebreid gedocumenteerd en de partijen meer dan eens voorgehouden.

 

Onder Saddam Hussein was alles beter. Heel veel beter. Saddam Hussein had een ijzeren vuist. Er was orde. Nu is Irak ontspoord door toedoen van christen terroristen in de Nederlandse, Britse en Amerikaanse politiek. Iedereen begrijpt dat wanneer bestuurders zich niet aan 'the rule of law' houden het chaos wordt, lokaal en in de internationale verhoudingen. Die chaos is gewild. Bush en Blair en Balkenende en Wilders zijn willens en wetens opzoek naar ruzie met de gehardste Jihadisten op aarde. Zij kweken bewust een generatie van geharde strijders die immuun zijn voor de hufters in de politiek en gewoon dwars door álle barrières gaan.

 

De impuls, dat is natuurkunde voor botsing, van de vliegtuigen op de Twin Towers is ten ene male onvoldoende om de Twin Towers in te laten storten zoals ze ingestort zijn. Iedereen met Mavo leert deze eenvoudige natuurkunde die voor de hand liggend is. Om te (doen) laten gebeuren wat iedereen gezien heeft op TV of Internet moeten de wetten van de Natuurkunde gebroken worden, wetten die altijd en overal onverminderd geldend zijn. De energie van twee 'mini nuke' is nodig voor het instorten van de Twin Towers. De aanslagen in Amerika zijn de 'rapture' van Christen terroristen en mogelijk Zionisten in het westers bestuur op weg naar Armageddon. Wilders, de hond die hij is, lokt de gewapend Jihad uit wraak te nemen in Nederland.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus