U bent hier: Home / Terrorist spreek Veteranen toe

Terrorist spreek Veteranen toe

by J.L. de Kreek — last modified 28-06-2014 16:21
Opgeslagen onder:

Op Veteranendag spreek één van de grootste terroristen uit de moderne Nederlandse tijd de Veteranen toe met de woorden: “iedere missie is een topprestatie”. Hennis heeft politiek ambtelijk schuld aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide. De feiten zijn lang en breed bewezen. De enige die de feiten weigeren te erkennen zijn de oorlogscriminelen in de politiek en media. Ook is de Gestapo ouderwets operationeel. Het noemt zich kinderbescherming.

De Moffen hebben zich een tijdje stil gehouden. De kans is gegrepen na 11 september 2001. Iedereen kan zien dat de ware toedracht van het instorten van de Twin Towers anders is dan wat de Moffen iedereen door de strot duwen. Straks is er burgeroorlog. In ieder geval wordt er tijd en energie en ruimte gemaakt voor de knalharde strafrechtelijke aanpak van iedereen die Hennis of Wilders cum suis ondersteunt. Bij GeenStijl wordt nog gedacht dat het allemaal voor de grap is of zo.

 

Twee Nederlandse militairen zijn gesneuveld door schuld van Wilders. Enkele anderen zijn gewond geraakt. Hennis zwijgt over de misdrijven van Wilders tegen de veiligheid van de staat en bondgenoten. De minister had lang en breed aangifte moeten doen tegen de Blonde Geit. Ze is zelf ook deelnemer aan de genocide van Wilders in Moslimlanden dus Hennis heeft geen belang bij vervolging van terrorist Wilders persoonlijk. Ook de jeugdzorg leidt tot problemen bij veteranen. Vroeger was het zo dat een kind thuis eerst helemaal bond en blauw geslagen moest zijn voordat het in een kindertehuis kwam om te worden verkracht door Katholieken.

 

Tegenwoordig is het zo dat de Katholieken middels jeugdzorg de kinderen zonder waarheidsvinding uit huis halen om te verkrachten in jeugdgevangenissen of pleeggezinnen. Meteen een uur na de geboorte, omdat jeugdzorg dat wil. Er is een hele branche ontstaan van bedrijven die met elkaar als ketenpartner in civiele hoedanigheid kinderen uit huis halen om ze gedwongen te laten verdwijnen. Honderdduizend kinderen per jaar worden illegaal uit huis gehaald want de jeugdzorg weigert in strijd met de wet aan waarheidsvinding te doen. Vrouwen van gesneuvelde helden zijn het kind kwijt aan de terroristische bedriegers in de jeugdzorg.

 

Het is sinds Balkenende I heel vervelend zoals het gaat in Nederland. De christenheid -het ethisch reveil- wat zich allemaal bevoegdheden en meningen aanmatigt die nergens op gebaseerd zijn en 'on the fly' Nederland, de Wereld en Europa naar de afgrond dragen. Balkenende, Verhagen, Donner, Hirsch Ballin, Rutte, Opstelten, Van Baalen, Wilders, Sterk, de rest sinds Balkenende I. Állemaal eerste klas oorlogscriminelen die dagelijks door de media de kont schoon gelikt worden. En iedereen houdt de bek over dat gore verkrachten van kinderen door de jeugdzorgmedewerkers.

 

Van links tot rechts, in de hele politiek, niemand heeft het er over. Terwijl de feiten makkelijk blijken. Het ene na het andere officiële rapport van deskundige en professionele onafhankelijke onderzoekers die bewijzen dat het een bijzonder criminele omstandigheid is bij de kinderbescherming in Nederland en derhalve het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Joris Demmink in het kwadraat. Het gajes is in een vroeg stadium door journalisten reeds gewezen op het verkrachten van minderjarigen door deze leider van Nederland, en de hele media valt over Micha Kat heen.

 

Iedereen is gewezen op de feiten. In de politiek. In de media. Iedereen met autoriteit in Nederland heeft wel een keer het terrorisme in de Nederlandse politiek sinds Balkenende I onder de neus gewreven gekregen. Omdat niemand zichzelf corrigeert en iedereen gewoon doodleuk doorgaat met de zware internationale misdrijven in binnen en buitenland, is er kans op burgeroorlog. Zoals vroeger met het verzet. Officieel met een oorlogsverklaring. Dus dat is dan ook burgeroorlog met Matthijs van Nieuwkerk, Jort Kelder en oppernerd Alexander Klopping. Voor sommige mannen komt een gaskamer altijd van pas.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus