U bent hier: Home / Terroristen besturen Nederland

Terroristen besturen Nederland

by J.L. de Kreek — last modified 12-08-2015 10:09
Opgeslagen onder:

De media van links tot rechts censureert dat terroristen Nederland leiden. Personen die middels onbevoegde middelen maatschappelijke verandering realiseren. Door hen ook 'regiem change' genoemd. Niet zo zeer het actief persoonlijk aanslagen uitvoeren is bepalend voor het oordeel of iemand terrorist is, hoewel het een concrete aanwijzing is, de wil is relevant. Met welk oogmerk is de onrechtmatige oorlog tegen Irak gevoerd.

Iedereen heeft het excessieve geweld van kanonnen, straaljagers, bommen en kogels op het netvlies. Heel Irak lag onder vuur terwijl Hussein geen vuurpijl over de grens geschoten had. Ook was er geen tegenspraak bij de Verenigde Naties. Colin Powell kwam met zijn trucje en iedereen volgde als gewillige beulen. Tot de dag van vandaag zwijgt ook GeenStijl over het blatante terrorisme in de Nederlandse politiek en beledigt het Arabieren de eerste de beste gelegenheid die zich voordoet. 

Er is sprake van een wijdverbreide of stelselmatige aanval gericht tegen de burgerbevolking in Moslimlanden, met kennis van de aanval. Deze wijdverbreide of stelselmatige aanval vindt ook in Nederland plaats. Arabieren zijn niks waard in Nederland. Een enkeling schopt het ver als knuffel allochtoon. Op geen enkele manier is erkenning te bespeuren van het feit dat Zwarte Piet rechtstreeks van de slavernij is afgekeken.

Het is niet moeilijk de feiten toe te geven, zeker voor GeenStijl moet dat tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend reten eenvoudig en dankbaar zijn om te doen. Niks daarvan. Wanneer anderen zich inhouden omdat zij anders beledigen maakt GeenStijl dat belachelijk. GeenStijl heeft nodeloos kwetsen als doelstelling. Het hart van het merk GeenStijl is agressie met een obsessie voor het separeren van minderheden.

GeenStijl is een naar racistisch product wat de nazifeiten van de helden van Wilders censureert. De uitgever van GeenStijl was anno 1922 bekend met de plannen van de helden van Wilders om de Joden te vernietigen. De bezetter heeft kunnen vertrouwen op de goede vrienden in de media hebben de Joden in de Tweede Wereldoorlog ontdekt. Niet alleen in de politiek is er sprake van terrorisme. De media ondersteunt het breed door de elite gedragen terrorisme in de Nederlandse politiek dat teruggaat tot de oprichting van de organisatie van de helden van Wilders in 1897.

De helden van Wilders zijn DE grondleggers van HET internationaal terrorisme. Deze terroristen ambiëren een koninkrijk voor de familie die Hitler betaalde, Auschwitz liet bouwen, getrouwd is met de zus van Paris Hilton, middels de onderneming Charlie Hebdo laat drukken en de Knesset sponsort, om te regeren als vorst over alle Joden in het Groter Israël. De helden van Wilders zijn de feitelijke wegbereiders van de gaskamers. Mannen zonder wie geen antisemitisme of Auschwitz geweest zou zijn.

De rest is christenterrorist zoals Balkenende, Verhagen, Rouvoet of terrorist op liberale, socialistische of andere grondslag. Louter de aanwezigheid van verondersteld gelovigen in de politiek is een concrete aanwijzing voor personen die opereren in de geest van Satan. Lees. Er. De. Bijbel. Op. Na. De helden van Wilders zien in de katholieke Eind Tijd profetieën hun agenda voor politiek en maatschappelijke verandering tot en met de kroning van de Eerste Prins van Groter Israël, Prins Rothschild de Eerste als VORST zoals bedoeld in Ezechiël 44:2-3.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus